Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w wot

imker123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę sie dowiedzieć od was co zrobic by uzbierac jakos szybko kase bo mam T 69 VIII tier ametka i tam jesli nie wygram i zniszna mnie to jestem z 10k kasy na -/ wiec troche kiepsko i nie wiem co zrobic by miec kase co proponujecie do zarobku opocz czolgow premium do V tier lub VI nie mam w posiadaniu kv 1 z ciezkich czolgow mam tylko francuza V i na moje jeswt troche ciotowaty co najlepiej zrobic by fajnie kase trzpac i duzego przebicia w naprawie nie bylo ? jakies pomysly macie Chłopaki ?

Z gory dzieki :)

Opublikowano

Jezeli niechcesz wydawac realnych pieniedzy to tylko KW-1,teraz ma 85mm ale pamiętam jak za czasow Bety miało 107mm to byla wtedy kosa.Dodaje też przykladową Bardzo dobrą bitwe bez Premki.

post-126296-0-49528800-1368538953_thumb.jpg

Opublikowano

Zarobienie 30k i 20k na czysto to nie jest super... Naprawdę. A jeżeli BDR jest ciotowaty dla ciebie, to nie wiem jak ty nim grasz... Jest genialny Naucz się grać BDRem i zarobki wysokości 40k bez premki się wyciąga nawet.

Opublikowano

Witam, chcę sie dowiedzieć od was co zrobic by uzbierac jakos szybko kase bo mam T 69 VIII tier ametka i tam jesli nie wygram i zniszna mnie to jestem z 10k kasy na -/ wiec troche kiepsko i nie wiem co zrobic by miec kase co proponujecie do zarobku opocz czolgow premium do V tier lub VI nie mam w posiadaniu kv 1 z ciezkich czolgow mam tylko francuza V i na moje jeswt troche ciotowaty co najlepiej zrobic by fajnie kase trzpac i duzego przebicia w naprawie nie bylo ? jakies pomysly macie Chłopaki ?

Z gory dzieki :)

Grasz T69- wyrazy współczucia, też tym gównem gram teraz :P

M7 w tej linii był fajny, naprawa i pociski tanie jak barszcz :P

Opublikowano

Jezeli niechcesz wydawac realnych pieniedzy to tylko KW-1,teraz ma 85mm ale pamiętam jak za czasow Bety miało 107mm to byla wtedy kosa.Dodaje też przykladową Bardzo dobrą bitwe bez Premki.

Fajna przykładowa bitwa z Radleyem Waltersem... Co chwile taką masz ?

Opublikowano

Fajna przykładowa bitwa z Radleyem Waltersem... Co chwile taką masz ?

Nie no nie caly czas :D

Dla imkera dodam tez walki z czolgow premium:T-25,Pz.Kpfw. 38H 735 (f),

Oraz bitw KW-1.

post-126296-0-34793500-1368554308_thumb.jpg

post-126296-0-98868300-1368554326_thumb.jpg

post-126296-0-57023000-1368554346_thumb.jpg

post-126296-0-59041800-1368554367_thumb.jpg

post-126296-0-39618600-1368554390_thumb.jpg

Opublikowano

Nie no nie caly czas :D

Dla imkera dodam tez walki z czolgow premium:T-25,Pz.Kpfw. 38H 735 (f),

Oraz bitw KW-1.

ta ostatnia na kw1 to z eventem 90k

90k to dobra bitwa na t34 premium tankiem VIII poziomu z premka .

a co do autora postu to czołgi V i VI tieru zarabiaja :stugIII , kv1 , bdr , pzIV , m4 ,t1 havy , wszystkie vk 6 poziomu , t150 , kv2 , arl ,amx12t , churchilVII

i oczywiscie moj ulubiony elc amx , tylko po 8.5 rzuca go glownie w swoje tiery :/ i juz tak nie zarabia , ale zawsze mozna z artami VII i VIII tieru w plutonie pojechac ;)

zarobek dobry super zabawa i na pestki nie wydajesz

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...