Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawisiłem się na 1 000 000 srebra....

MiroAlabangi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam mały problemik bo mam czołg kv-1s , a zbieram na IS. Potrzebuje 1 400 000 srebra a zawiesiłem się na 1 000 000. Co z tym zrobić? Gram dobrze bo bardzo często wygrywam , a jeśli nawet przegram to dostaje średnio 15000 srebra.

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu wydal troche kasy na T-25 bardzo dobry czolg

T-25? Nie rzeby coś , ale jast taki czołg , bo go nie widzę. Jest T-28 , T-26 ale T-25 nie widzę. Chyba że to nie jest rosyjski...

Opublikowano

Kup sobie T34 (premik 8tier USA) i bedziesz mial zarobek a nie się pierdzielił jakims innym ;d albo premke wykup :P

Opublikowano

Zbierasz na IS-a, a nie wiesz co to jest T-25 !? Człowieku... Poczytaj o tej grze więcej, bo to nie możliwe żeby bez wiedzy grać (sądzę, iż nie znając nawet czołgów jakie są w grze, mało wiesz o mechanice i technice gry). Pozatym, kup jakiś V tier, jeżeli nie chcesz wydawać realnych pieniędzy na gre. V to jedne z najlepiej zarabiających czołgów w grze (nie licząc Premium Tanków).

Opublikowano

V tiery ta nie sa jedne z najlepszych sa najlepsze :D a co prawda jak mozna nie wiedziec jak wyglada czolg t-25... jezdzisz KW 1S i nie widziales nigdy...?

Opublikowano

1.Posprzedawaj moduły z magazynu i pociski, których nie używasz 50-100k z tego będziesz miał.

2.Kup Premium tanka, albo kup kv-1(będzie to twój czołg do zarabiania). Bez czołgu do zarabiania nie dasz sobie rady z zebraniem kasy na viii tier, nie wspominając już o ix i x tierach(myśl przyszłościowo ;))

Opublikowano

1.Posprzedawaj moduły z magazynu i pociski, których nie używasz 50-100k z tego będziesz miał.

2.Kup Premium tanka, albo kup kv-1(będzie to twój czołg do zarabiania). Bez czołgu do zarabiania nie dasz sobie rady z zebraniem kasy na viii tier, nie wspominając już o ix i x tierach(myśl przyszłościowo ;))

Wszystko sprzedałem...

dostales ostatnio ekwipunek do czolgow to sprzedaj to jakies 300000 sreberka

To też sprzedałem...

V tiery ta nie sa jedne z najlepszych sa najlepsze :D a co prawda jak mozna nie wiedziec jak wyglada czolg t-25... jezdzisz KW 1S i nie widziales nigdy...?

Tak serio to nigdy nie widzłem T-25 nie wiem dlaczego....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...