Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Pewien użytkownik,a mianowicie "angia17" dokonała czegoś co mnie baardzo zdziwiło,wiem,że dla niektórych piszę jak dziecko neo "baardzo zdziwiło",ale to prawda,jestem zszokowany tym co ona zrobiła i chciałbym się dowiedzieć JAK to zrobiła,nie jestem jakimś tam hackerem więc takie rzeczy mnie szokują,proszę was o pomoc.Jeżeli ktoś z was potrafi coś takiego zrobić to nie krępujcie się i podzielcie się tym z nami ;p!

Opublikowano

i tu się mylisz :D jak moge to zmienic CE a potem wzucic na moje ftp? CE zmienia tylko po stronie clienta(na Twoim kompie). a czy w CE możesz zmienic np kolor tych kuleczek? no wlasnie, a ja to robie. w CE możesz zrobić tak że se pykniesz wynik który ty widzisz ze masz 10mln pkt a tak naprwawde 2314pkt. a jak chcesz to odeslac na główna strone do tabelki wynikow to wysylasz wynik 2314. kiedys w CE czitowalam saperka ze male pole duzo bomb i pokonany w 2 sec i takie tam :D a jak ja to robie to nie powiem :D bo to kasa z tego będzie:D pomyśl jakiś konkurs typu hugo.pl do wygrania laptop dla dzieciakow :D a tu jeb taki zonk i Angia ma laptoka :D narx

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
Opublikowano

Gierki flash nie sa po stronie servera, sa client side i CE może dokonać prawie wszystkiego po stronie klienta, ale wyniku ostatecznego nam nie zmieni bo to się zapisuje na serverze.

Opublikowano

a ja robie tak że wynik ostateczny się liczy... i jest na rankingu bubli...

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
Opublikowano

no ba :D to nie tylko Ty masz takie zdanie ;d;d

Opublikowano

hmm jeśli nie CE to inne programy na tej samej zasadzie odpadają. hmm może to wpe i pakiety wysyłasz, które Ci dodają punkty(nie wiem czy tak można, chyba możliwe jest powtarzanie wysyłania pakietu, który by Ci naliczał punty, ale nie jestem pewien, gdyż w gierki flash nie gram).

Opublikowano

gdybym uzywala metody wysylania pakietow to Ty jak bys wszedl na ta gre tez bys musial to zrobić... to jest zupelnie inna metoda haczenia to ze m4a1 ma unlimited ammo to też pakiety? wcale nie :D

p.s to m4a1 nie ma unlimited ammo ma ich tylko 9999

Opublikowano

Ja potrafię sobie zrobić końcowy wynik,który idzie na strone,np. mam 400 punktów to potrafie zrobić z nich 50000 punktów.

@Edit

A hacker'em żadnym nie jestem. :P

Opublikowano
Ja potrafię sobie zrobić końcowy wynik,który idzie na strone,np. mam 400 punktów to potrafie zrobić z nich 50000 punktów.

@Edit

A hacker'em żadnym nie jestem.

hmm...

No tak wkoncu co za problem spreparowac zadanie z gry wysylane do serwera ;]

Pozdr.

You can stop Me But You can't stop them All

mpcuserbarblack.jpg

phpcoderqb2.jpg

autoitscripterblueuserbtw2.png

cmduser1dp0dw4.gif

• Dodaj nową pozycję...