Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Grupa MPC i Frakcje.

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Stworzyłem taką malutką ankietę by zapytać się was w jakiej frakcji gracie i czy macie może konto i royal i w natio. Głównie chodzi mi o Grupę MPC aby zobaczyć ilu graczy gdzie gra. Dziękuje za oddanie głosu :)

iuub.png

Opublikowano

National/Strzelec/RallyPlayFewPL- 15 poziom. Ewentualnie gram każdą klasą,ale najwięcej hajsu włożyłem w strzelca.

Opublikowano

Kazda klasa tylko royal. Wg mnie to nie wypali, ale jak chcecie probowac to probojcie, powodzenia :)

/wypadaloby powiadomic gore forum ;x

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem co ma się nudzić. Samotna gra rzeczywiście nudzi się bardzo szybko ale gra z kolegami i wspólny fun sprawia, że można grać tygodniami. Ale nie wiem rzeczywiście czy to wypali :P

iuub.png

Opublikowano

Ja jestem uniwersalny - tzn. mam Gunnera National, 2 Royal; 2 Soldierów Royal; 2 Komandosów National. Niedługo ( tak planuję - za miesiąc ) stworzyć Soldiera National ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Taki offtopic, ale przydałaby się jutro promocja na SVD+ pistolet lub poza czy dodatek. Miałbym wtedy wszystkie postacie gotowe.

Jednak myślę, że gra ze znajomymi jest fajna.

Opublikowano

@UP

Niee wszyscy grają Nationals. jest 3:2 dla Royals ^^ Więc w większości przypadku gramy królewskimi xD

Nie zaszkodzi nie raz pograć np. Grupa MPC vs Grupa MPC ( podzilimy się jakoś na w miarę wyrównane strony ), oczywiście 4Fun ;)

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Dałem pomysł tylko ... To nie znaczy, że mamy od razu grać Royalsami. Podajmy linki do własnych kont, Pomponik ustali, jaką klasą mamy grać ( ponieważ on wpadł na pomysł ). Myślę, że tak będzie najlepiej ;) Moje konta :

http://www.battlefieldheroes.com/pl/player/2493374550

http://www.battlefieldheroes.com/pl/player/2793101067

:)

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...