Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Goalkeeper case

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie którą skrzynke z tego eventu najbardziej opłaca sie wybierac ? Ja osobiście pare razy wziąłem gold ale tylko bronie na 1d więc biore zawsze bronz i już 2x z rzędu dostałem 10k GP

A wam co poleciało ?

ravensygna.png
Opublikowano

Hmm na 5 skrzynek same 1 dniówki. więc chyba pozostane przy GP (bronze) ponieważ NX rare nie dośc że rzadko leca to jeszcze słabo.

ravensygna.png
Opublikowano

ja codziennie biore złote poniewaz moze wyleciec fajna bron za nx i mozna ja przedluzyc i do tego ta bron jest na zawsze w twoim inboxie, bronie z silvera znikaja w inboxie po 1 dniu

Opublikowano

Z 1szej skrzyneczki średnio 2k (otwierałem 10 kont przez 2 tygodnie, z czego 80% to 2k)

Z 2giej sam syf za GP

Z 3ciej syf za GP & bronie za nxy

więc to różnie, potrzebujesz gp bierzesz 1szą, jak nie to trzecią, a jak nie zdążysz jej zrobić to drugą

Opublikowano

z złotej (tej 3) już dostałem autumn g36 valkirie na 7d tego epica zielonego f2000 (nie pamiętam jak ten ziomek sie nazywa xD)

a reszta na 1 dzien ale bronie naprawde fajne xD

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...