Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bugowanie armat.

maroo3221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już nauczyłem się bugować armaty, ale mam pewien problem. Udaje mi się je zbugować zwykle 1 na 10 razy, a do tego buguje zwykle bardzo mało. Wydaje mi się, że to wina bardzo słabego internetu (2mb downloadu i prawie 100 kb uploadu), a czytałem, że potraficie zrobić nawet 500k armat w kilka godzin. Dla mnie to niewyobrażalna ilość, ale mógłby mi ktoś wytłumaczyć, co dokładnie mam robić, by chociaż trochę zwiększyć szanse na zbugowanie armaty? Chodzi mi o ilość replay i tym podobne.

Z góry dzięki za pomoc. :)

Opublikowano

104 armaty na statek i jedna armata z innych i tą inną wyposaż na maxa i replay 21 programem cheat angine można zwiększyć wysyłanie pozdro :)

Opublikowano

104 armaty na statek i jedna armata z innych i tą inną wyposaż na maxa i replay 21 programem cheat angine można zwiększyć wysyłanie pozdro :)

Heh, chyba mnie oświeciłeś. Robiłem to zupełnie źle, bo nie dawałem żadnych armat na statek i brałem np. armaty admiralskie i 60-funtówkę (admiralskich miałem z 410) i w obu klikałem wyposaż max., a potem replay około 30 razy. Dzięki :D

@EDIT: Da się dawać +?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...