Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Far Cry 2 - zapisanie gry

plokijR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z grą Far Cry 2. Otóż gdy zapisuję stan gry, niby zapisuje się (nie widać jej w "wczytaj grę"), ale wszystkie savy zapisane są w folderze z grą (mam widnows 7), a dokładniej Far Cry 2>bin>i tutaj jest folder z chińskimi znaczkami xD, a w nim "my games>far cry 2>save games> i tutaj są wszystie savy. Chodzi o to, że gra nie widzi tych savów i żeby zagrać sobie w grę musiałbym ciągle zaczynać od nowa-.- W folderze c:\użytkownicy\xxx\mojedokumenty\mygames nie ma folderu Far Cry, stworzyłem go i przeniosłem wszystko, ale i tak nie działa. Może ktoś z Was wie, jak rozwiązać ten problem?;>

Opublikowano

Może ma ktoś Far cry 2 na windowsie 7? Jeżeli tak, to prosiłbym o podanie scieżki do folderu z savami ;p

Opublikowano

Właśnie ja mam Far Cry 2 na tym windowsie. Gdybym go nie miał to bym się nawet nie wypowiedział xD

C:\Użytkownicy\jakim08\Moje dokumenty\My Games\Far Cry 2\Saved Games <-- w tym folderze mam save :P

Może Tobie nie zapisało bo napisałeś

save games a nie saved games

3t6EGVz.png

Opublikowano

@Up

I tak nie pomogło

Zrobiłem reinstala i teraz już nie mogę nawet gry zapisać, wtedy chociaż w jakimś dziwnym folderze się zapisywało, a teraz nic ^^ Chociaż i tak wychodzi na to samo

Ma ktoś jakiś pomysł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...