Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołgi na Uniwersytecie Warszawskim

morpheus159

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

world_of_tanks.jpg

Już w ten weekend, w ramach juwenaliów Uniwersytetu Warszawskiego, odbędzie się turniej w World of Tanks, gdzie będzie można wygrać atrakcyjne (z punktu widzenia graczy) nagrody.

Zmagania zespołów potrwają dwa dni. I

mpreza odbędzie się w budynku samorządu studenckiego mieszczącym się przy Krakowskim Przedmieściu 24. Co ważne, w turnieju mogą wziąć udział wszystkie pełnoletnie osoby, a nie tylko studenci. Pierwszego dnia zostaną rozegrane eliminacje, drugiego finały. Zapisy prowadzone są na tej stronie, trzeba jednak mieć kompletną siedmioosobową ekipę.

Warto wspomnieć o nagrodach, a te są wyjątkowo atrakcyjne dla wszystkich aktywnych graczy w World of Tanks. Za pierwsze miejsce zwycięzcy otrzymają czołgi premium VIII poziomu Type-59, zdobywcy drugiego miejsca dostaną czołgi premium VII poziomu Type-62, a ostatni na podium „odjadą” w czołgach premium VIII poziomu KV-5. Oprócz tego, wszystkie zwycięskie ekipy otrzymają też nagrody rzeczowe.

Warto podkreślić, że wspomniane wyżej czołgi są niedostępne normalnie w grze. Nie da się ich ani zdobyć, ani kupić w normalny sposób. Dla wszystkich widzów i kibiców przygotowano różne atrakcje. W trakcie dwóch dni zmagań będzie można zdobyć kupony na dni premium i złoto, a także miejsca w garażu i czołg premium IV poziomu B2 740 (f). Nie zabraknie też gadżetów od firm Razer i NVIDIA.

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Opublikowano

@up

ogarnij się trochę ...

co do tematu:

gdybym mieszkał w warszawie, miał siedmioosobową drużynę chetnie wziąbym udział

Opublikowano

Ooo studencki W.o.T ;) Fajna imprezka. Ogólnie miło, że się rozpowszechnia ta gierka. Szkoda, że do wawy większy kawałek ;/

Opublikowano

Ja zamieściłem a do warszawy mam 25km więc z pewnością się wybiorę

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...