Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-75

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam kila pytań dotyczących E-75 .

1. Czy w najbliższym weekend będzie on w promocji Duże i ciężkie?

2. Co badać pierwsze w E-75 ?

3. Jak nim grać na początku ?

4 . I mam takie zasadnicze pytanie czy on będzie kiedyś czołgiem premium ?? Bo Kiedyś T34 był na IX tierze a potem dali go jako Premium czy z E-75 też tak bedzie ?

Opublikowano

1, nie, beda tylko t32 m103 t110e5

2 gaski wieza dzialo silnik

3 e 75 to bardzo dobry czolg tylko nalezy jakos chowac ta dolna plyte

4 premium na 100% nie bedzie juz takiego bledu nie popelnia :D

Opublikowano

@up

co ty pieprzysz ?! z kąd mozesz wiedzieć jakie czołgi będą w przecenie ? a i na 100% nie będzie żadnego 10 tieru ...

co do tematu:

1. raczej nie [zwykłe specjale są max do 8 tieru]

2. gąski wieża działo silniki E-100

3. czołg grający tylko i wyłącznie w pierwszej linii choć moze mieć problemy z przebiciem bez dokładnego celowania

4. nie WG "nie popełni więcej takiego błędu"

@down

dzięki ze wyprowadziłeś mnie z błędu :] jak sprawdzałem stronkę to jeszcze nie było info o tym

Opublikowano

Tak a propo. Nie musisz badać silnika. Moim zdaniem nie jest tego wart. Daje więcej na podjazdach i przy obrocie, ale to prawie 1/3 ceny badania E-100. Ja nie zbadałem, bo nie mam zamiaru iśc w linie medów, gdzie ten sam silnik masz przy E-50. E-100 i tak ten silnik ma na stocku także jeżeli nie będzie ci się chciało expić, możesz wybrać ten wariant. Ogólnie co do czołgu to bardzo przyjemny. Dawniej był to naprawdę godny przeciwnik dla innych IX. Obecnie jest on nadal groźny, lecz już troszke mniej. Ma znakomite opancerzenie, co czyni go nie przebijalnym (nawet dla X tierów) przy dobrym ustawieniu (kąty, schowana dolna płyta). Ma bardzo dobre pierdzielnięcie, co jest jego kolejnym atutem. Niestety, jest bardzo wolny i zamulony. Silnik, owszem daje mu sporo do prędkości obracania się i speeda na górkach (tak ja mówiłem). Jego mozolne ruchy są jego wrogiem x2. Niedość, że łatwo go objechać, to artyleria kocha go jak własna matka. Gdy nie schowasz brzuszka (lewa strona płyty) jesteś jak zapałka. Ogólnie czołg dobry, gdy się nim potrafi grać.

Opublikowano

@up i właśnie dla przyjemności i kwintesencji grania na E-75 trzeba odkryć ostatni silnik ! prawda jest on drogi [bodajże 55k exp] no ale zmiana jest naprawdę znacząca

Opublikowano

Niekoniecznie. Naprawdę dałem rade bez. Pozatym tak jak mówie, jest to 500KM ale tylko na papierze. Górki i skręty ma znacznie łatwiejsze do pokonania, ale i tak jest celem dla arty. Pozatym, jakby nie kosztował 50k expa, to byłaby kwintesencja.

Opublikowano

Niekoniecznie. Naprawdę dałem rade bez. Pozatym tak jak mówie, jest to 500KM ale tylko na papierze. Górki i skręty ma znacznie łatwiejsze do pokonania, ale i tak jest celem dla arty. Pozatym, jakby nie kosztował 50k expa, to byłaby kwintesencja.

saaq wg. mnie bez topowego silnika nie był taki mobilny... ale gdy go włożyłem to dostał dosłownie kopa zawsze lepiej 5-10 km/h jechać więcej od 15..

Sig.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...