Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto na 6 miesięcy premium ?

ArQuSe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Słyszałem że jak sie zarejestruje darkorbit to dostane premium na 6 miesięcy xD. Czy to prawda jeżeli tak to proszę o link do strony ;d

Opublikowano

@up

Kiedyś był link takich od rusków, ale dawno wygasł. Teraz maxymalny czas darmowego premium za link to 2 miechy.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

W starych tematach można zobaczyć, że jedni zakładali konto, dostawali 3x flax, bigboy, 10 MP-1 i 2 miesiące premium, a co niektórzy mieli 8x Flax, bigboy, ileś tam MP-1 i 6 miesięcy premium.

Z linków "prezentowych" działa jeszcze jedynie ten:

http://ru.darkorbit.bigpoint.com/big/?aid=333&aip=STPACK&mc=533243

Pozdrawiam.

ten link co podałeś to jak sie zarejestruje to na ile bd miał konto premium ;d ?

Dostałeś odpowiedź na PW. :P

5y6tk3.gif

Opublikowano

Zarejestrowałem się i tylko dostałem na 2 tygodnie. Poda ktoś linka który ma 2 miesiące premium ? Które napewno bd mieć premium na 2 mies ;d

Opublikowano

Napisałem przecież na PW, że skoro nie dostałeś tego co powinieneś:

2 miesiące premium, amunicja (ileś tam tyś. x1 lub x2), 3x flax, bigboy oraz 10x MP-1, to znaczy, że albo to już nie działa, albo mają jakiś błąd i trzeba napisać do supportu.

Jak już napisałem na PW, nie ma na razie innego linku, który działa, więc nie wiem, co jeszcze chcesz odświeżając. <_<

Pozdrawiam ....

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...