Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co o tym sądzicie ?

CharLes_89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co z tego ? To całkiem normalne.

Wersje pudełkowe można kupić za 79,99zł więc cyfrowa wersja GTA za 70zł to norma.

Opublikowano

No i co z tego ? To całkiem normalne.

Wersje pudełkowe można kupić za 79,99zł więc cyfrowa wersja GTA za 70zł to norma.

Ja jeszcze nie widziałem gta za 80 zl, a co bardziej polecasz na dysk czy pudełkowa ?

Opublikowano

Ja bym wziął raczej wersję pudełkową. Zawsze fajnie mieć pudełko z grą, popatrzeć na obrazki z tyłu, spojrzeć na instrukcję itd.

No i jeśli masz słabego neta to nie opłaca Ci się kupować cyfrowej wersji gry.

Za 79,99zł + przesyłka bardzo łatwo znaleść GTA 4, wiec nie wiem czemu nie widziałeś :P

Opublikowano

Ja bym wziął raczej wersję pudełkową. Zawsze fajnie mieć pudełko z grą, popatrzeć na obrazki z tyłu, spojrzeć na instrukcję itd.

No i jeśli masz słabego neta to nie opłaca Ci się kupować cyfrowej wersji gry.

Za 79,99zł + przesyłka bardzo łatwo znaleść GTA 4, wiec nie wiem czemu nie widziałeś :P

A dalczego dobry net do cyfrowej wersji ? przecież to wg nie ma z tym związku pobierasz i grasz ..

Opublikowano

A dalczego dobry net do cyfrowej wersji ? przecież to wg nie ma z tym związku pobierasz i grasz ..

Nie napisałem, że musisz mieć dobrego neta. Napisałem tylko, że jeśli masz słabego ( Np. 1 lub 2mb/s ) to nie opłaca się kupować cyfrowej wersji gry, ponieważ oszczędzasz tylko 10zł, a do tego nie będziesz musiał pobierać gry 10GB przez cały dzień tylko miałbyś odrazu na płytce.

Ja na twoim miejscu bym dopłacił do wersji pudełkowej i postawił sobie na półce czy coś :P

Opublikowano

Nie napisałem, że musisz mieć dobrego neta. Napisałem tylko, że jeśli masz słabego ( Np. 1 lub 2mb/s ) to nie opłaca się kupować cyfrowej wersji gry, ponieważ oszczędzasz tylko 10zł, a do tego nie będziesz musiał pobierać gry 10GB przez cały dzień tylko miałbyś odrazu na płytce.

Ja na twoim miejscu bym dopłacił do wersji pudełkowej i postawił sobie na półce czy coś :P

Ale ja jestem leniem i nie lubie wsadzać płyt do środka :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...