Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Nazwy programów pod YT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zamierzam razem z kolegą stworzyć taki mini kanał na YT, wprawdzie kolega obiecał że on będzie od montażu itp., to ja jednak chciałem też spróbować swoich sił w tej dziedzinie.

Szukam nazw programów, które są potrzebne do podstawowego nagrywania filmików, mam tu na myśli:

• Renderowanie
  • Montaż i ogólne nagrywanie ok. 40-minutowego filmika , z dosyć wysoką jakością
  • Coś do zrobienia krótkiego intro
  • Dodatkowo inne, przydatne w nagrywaniu

Więc tak. Nie chcę tutaj download'ów ani tego typu. Chcę ich nazwy (same programy sobie pościągam/ew. kupię, tylko potrzebuję fachowych nazw, żeby ułatwić mi ich szukanie), oraz jeśli są to programy płatne, to ile mniej więcej kosztują. Przydałby się także opis, co dany program robi.

Jako dodatkową informację mogę powiedzieć, że z kumplem będziemy nagrywać głównie LoLa.

Opublikowano

W porządku, dzięki za propozycje. Wezmę pod uwagę wasze sugestie, oprócz tego kolega też mi doradzi kilka programów.

Jak macie jeszcze jakieś pomysły, to śmiało pisać.

Za ~24h zamknę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...