Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Hecarim in Jungle

ToroDeFuego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję dobrego, sprawdzonego buildu dla Hecarima w jungli. Ostatnio ogarnąłem Nocutrne'a jako junglera i ładnie nim koszę, z dzisiejszej wyprzedaży za zaoszczędzone RP kupiłem Hecarima, lecz nie ogarniam go zbytnio.Szukałem w necie buildów, porad lecz nie ma nic konkretnego.

Czy możecie mi podać dobrego Buildu Dla Hecarima Junglera+ jakieś drobne wskazówki jak nim grać?

Będę bardzo wdzięczny,

Z góry dziękuję ^_^

Opublikowano

Różne są buildy ja np. grajac hecarimem (narazie tylko 50 rankedow nim mam) nie kupuje mobilitek tylko tabi lub maga, trojcy, sunfire, to na hp badz dmg co sie robi z itemow na jungle, czesto omen randuina i sutuacyjny

Jak go robie pod op scierwo to Lodowa rekawica, tabi/maga, omen randuina/ sun fire, oblicze ducha i teraz krwiopijca i zefir

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Kupiłem 1h temu Hecarima i powiem, że Build Szymico jest świetny. Nie brakowało mi dmg, życia, armora, speeda ani many. Wszystko świetnie :)

Łap plusa

P.S. Polecam tego Champa, wycarrowałem nim, ten wskok w 5, włączamy W i jesteśmy niezniszczalni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...