Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]lagi

mikuss97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Po miesięcznej przerwie wróciłem do Ca i mam straszne lagi ... często skacze mi ping i ogolnie nie jest najlepiej gram na laptopie Lenovo Y570

procesor
  • Intel® Core™ i5
model procesora
  • i5-2430M (2.4 GHz, 3 GHz Turbo, 3 MB Cache)
wielkość pamięci RAM
  • 4 GB
typ zastosowanej pamięci RAM
  • DDR3 (1333 MHz)
karta graficzna
  • NVIDIA GeForce GT 555M
pamięć karty graficznej
  • 2048 MB

szybkość internetu

Download 6.4mb :mellow:

Upload 0.64 :(

Laptop ma podkładkę chłodzącą i dobre chłodzenie wiec przegrzewanie się karty odpada poza tym lagi są od razu po wejściu do gry .

HELP ME

Opublikowano

Powiem tak. Komp jest średniej klasy. Ale laptopy w ogóle nie nadają się do gier. Miałem już 3 w miarę dobre lapki. Przez pierwsze dni chodzą dobrze. Potem już coraz gorzej. Przeczyść go na pewno trochę sprężonym powietrzem. Podkładkę masz i ok. Zrób coś jeszcze z tego tutka: http://www.mpcforum.pl/topic/906321-tut-optymalizacja-wydajnoci-komputera/ Z tego poradnika na pewno pobierz razer Gboostera bo daje bardzo dużo. A neta masz bezprzewodowego?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

dobra przeczytałem ten poradnik o dziwo pozbyłem sie lagów :O znowu mogę normalnie grać dzieki!! :):)

....

możesz zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...