Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Hacków albo jakichś botów do Tera Online

DamianMezoK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie , szukam hacków albo botów do tera .

Może to być jakiś exp bot , co automatycznie bije moby

coś w tym stylu .

THP_1.jpg

Opublikowano

Znajac troche tę gre raczej nie ma botów choc nie sprawdzalem ani nie szukalem.

W Twoim Hobby jest Informatyka... Nie umiesz sobie napisac bota ktory bije moby na lewo i prawo ;3 ?

Przeciez to nie zadna filozofia...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kolejny debil który próbuje zepsuć grę ... nie wiem po co zrobili F2P lepiej się grało jak trzeba było płacić abonament. Takich ludzi powinni wieszać za jaja lub na stosie palić !

02.png

Opublikowano

To jest forum wlasnie przeznaczone do tego więc jeśli ci się nie podoba to po co tu wchodzileś? Raczej nie bedzie takich popularnych botow do tej gry a nawet gdy jakies poszczegolne osoby beda mialy jakiegos głupiego bota który bije mobki to komu to przeszkadza? To nie Fps że ktoś ma Aima i rozpierdala kazdego...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zauważ, że rynek został już lekko zachwiany przez boty takie jak ten osobnik u góry używające gh. Powiedz mi czy Gold hack jest nie szkodliwy geniuszu ?

02.png

Opublikowano

Zauważ, że rynek został już lekko zachwiany przez boty takie jak ten osobnik u góry używające gh. Powiedz mi czy Gold hack jest nie szkodliwy geniuszu ?

Tak może i jest szkodliwy ale to jest forum od takich botów i hacków więc co spinasz o tym jak to gospodarka się nie załamie... w wielu grach tak było i będzie!

Wracając do tematu jako tako bota raczej nie ma a jeśli jest to napisany na własny użytek.Hacki może są ale nie polecam ściągać jakiś "podejrzanych" hacków np z youtobe dlaczego? 90% takich programów to niedziałające programy które albo mają w sobie mase wirusów lub keyloggery więc na tą chwile polecam grać uczciwie i poczekać aż ktoś da hacka lub bota tutaj tyle ode mnie :)

DR5ChPt.png

Opublikowano

Do tej gry nie ma żadnych bótów/hacków,a wszystkie filmiki na yt typu ''Exp Bot Tera Online'' to normalny keylogger.

Dodam,że w tej grze dużo nie zrobisz bijąć moby więc taki Exp bot byłby niepotrzebny ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...