Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Astium/Allium - Atakujące pety [WIP]

amneT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak @UP napisał, nareszcie coś oryginalnego.

Mam nadzieję, że serwer wypali (no na pewno wypali :P), a co do hejtów to zawsze były i będą na dobre serwery...

Każdy pamięta co było przed startem Nexanity, konkurencja cisnęła na serwer, a jak okazało się, że serwer shit, to go w spokoju zostawili...

Trzymam kciuki :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

No no coś fajnego ciekawi mnie czy dałoby się dodać każdemu petowi animacje bicia xD bo tu jak widać to stoi i hp wodzowi spada :D ale to jest w końcu coś nowego ^_^

Opublikowano

Mi to wygląda na jakąś funkcję w game odejmującą określoną ilość punktów życia danemu potworowi, coś w stylu do_damage(mob_vid), może jeszcze argument z wartością hp.

Tak czy siak ciekawy pomysł i rozwiązanie, jakiekolwiek by nie było, nie oszukujmy się - z tego forum znalazłoby się pewnie maksymalnie kilka osób potrafiących zrobić coś na tej zasadzie.

Ja tak nie umiem, więc podziwiam.

Opublikowano

Ja bym proponował dodać w miarę możliwości jak się oczywiście da HP peta i kiedy pet dednie ożywiamy go karma dla zwierzaków która dropi np z metinów, wtedy gracze nie bd używać co chwila peta do ubicia bossów

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

nie bedzie tu przypadkiem tak ze podczas expa pet bedzie bil moby, a potem zniikal? A akurat bysmy go chcieli podexpic

astiumsign.png

Opublikowano

nie bedzie tu przypadkiem tak ze podczas expa pet bedzie bil moby, a potem zniikal? A akurat bysmy go chcieli podexpic

Nie, on atakuje wybrany cel gdy tego chcemy.

alepoco.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...