Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Converse?

AvirO1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wole coś typu vansy ;d

I denerwują mnie ludzie którzy nazywają takich pedałami a sami zapewne w majtkach nic nie mają lub są prawiczkami.

W Polsce jest żałośnie niska tolerancja. Każdy niech sobie chodzi tak jak chce, bo to jego sprawa :)

Opublikowano

Zacznę od tego, że nie rozumiem głębszego sensu w wydawaniu 200 zł na trampki, które praktycznie nie różnią się niczym od takich z CCC czy Deichmann'a, a tam można je dostać co najmniej połowę taniej. ;x Trampki u chłopaków są okej, ale raczej jednokolorowe. Te jakoś mi do gustu nie przypadły. :P

Opublikowano

"Facet to ma być facet, a nie...." Wiecie co dalej? Społeczeństwo kiedyś było lepiej ukształtowane niż dziś

Idealny obrazek:
mezczyzni_534x0.jpg

Kup sobie normalne buty, spodnie i nie ubieraj się tak jak jest to modne tylko tak,żebyś wyglądał jak facet. Od pięknego ubierania się są kobiety. Bez przesady. Facet powinien być zadbany. Idę miastem i widzę potem takich, którzy stoją z tunelami i kolczykami w uszach, na cały ryju, włosy po ramiona, rureczki jak leginsy, kolorowe sweterki i duże okulary, koniecznie zerówki. Proszę was jak to wygląda. Jestem tolerancyjny, uwielbiam inne rasy, nie mam nic do innych subkultur, ale pedalstwa nie zniosę.

Opublikowano

Jak mogłeś je kupić? Toć to jest jakieś kolorowe gówno, ale cóż.. są gusta i guściki. Osobiście jeżeli już miałabym jakieś kupić to tylko w kolorze czarnym/miętowym, ale i tak jestem zdania, że airmaxy są o niebo lepsze od tego shitu. Moje przyjaciółka ma conversy od ponad roku, ale nie myśl sobie, że stale jedną parę, co miesiąc oddaje je do reklamacji, bo co się gdzieś nie porwą, to znaczek odlepi i szczerze Tobie powiem, że na takie buty 200 zł to za dużo.

Opublikowano

Wydawać 200zł na trampki to naprawdę trzeba być pojebanym... (Bez obrazy). To co się dzieje w dzisiejszych czasach z chłopakami toć to wielka przesada, a wszystko po to aby podobać się dziewczyną. Powiem wam szczerzę, wolę wyglądać jak facet (ten typowy) niż mieć dziewczynę i tylko dla niej zmieniać mój wygląd. Jazda na ręcznym wystarcza :) ;P

Opublikowano

Wydawać 200zł na trampki to naprawdę trzeba być pojebanym... (Bez obrazy). To co się dzieje w dzisiejszych czasach z chłopakami toć to wielka przesada, a wszystko po to aby podobać się dziewczyną. Powiem wam szczerzę, wolę wyglądać jak facet (ten typowy) niż mieć dziewczynę i tylko dla niej zmieniać mój wygląd. Jazda na ręcznym wystarcza :) ;P

Hahah uśmiałem się :) Co racja to racja. Boli mnie serce,że wiele dziewczyn właśnie wybiera takich, którzy idą z modą i bardziej przypominają kobiety niż facetów. Chociaż kilka postów wyżej widzę wyjątki :)

Opublikowano

Jeden kolor spoko, ale nie kolorowe ;x

Z conversów to wolę poniżej kostki bo są wygodniejsze.

Co o tych sądzę co takie sobie ;<

logo1.png
Opublikowano

Chłopak powinien być chłopakiem. Nigdy nie założyłbym kolorowych spodni, ani conversów, czy innego takiego czegoś ale już np bejsbolówkę już Może bym założył.

Chociaż mam znajomego który tak się ubiera. Kolorowe spodnie, bejsbolówka i lekka grzyweczka. Nie lubię takiego ubioru lecz kolega sam w sobie jest "spoko" :P

200 zł na trampki? Już wolałbym jakieś "Najki" w których długo pochodzę i będą nadawać się do gry w piłkę a nie jakieś coś trampko podobne xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

Kurwa, bez obrazy, ale w chuj pedalskie - nie dość że Conversy same w sobie są pedalskie, to jeszcze różnokolorowe...

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Moja koleżanka ma takie. :O

Chyba nie jesteś moją koleżanką, huh?

#PS

Prosicie w tego typu tematach o opinie,

a nie potraficie ogarnąć krytyki. Ktoś uważa, że

są pedalskie, to niech tak uważa, przecież miał wyrazić swoją opinię.

No sorki, ale tak już jest. To forum, każdy pisze to, co myśli,

a nie to, co ktoś chce usłyszeć. Tak, też uważam, że są pedalskie.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

Jak dla mnie to takie kolorowanki na butach są dla dzieci w wieku przedszkolnym, logo wygląda brzydko a według mnie jeszcze buty za kostkę są ch.. przynajmniej te. Każdy ma swój styl aczkolwiek gdybym chciał takie mieć to kupiłbym trampki w zwykłym sklepie i pomalował.

Opublikowano

A ja tam lubie Conversy. Od dawna chodziłem w trampkach za 20-30 zł i rozwalały się po 1-2 miesiącu, na wakacje kupiłem w przecenie conversy za 140 zł i do tej pory się trzymają, gram w nich na orliku itp.

But jak but, wygodny i nie wiem czemu jest atrybutem pedała. Rurki to rozumiem - ściskają jajca, ale co jest dziwnego w TYPOWO RANDOMOWYCH, zwykłych butach.

Opublikowano

#PS

Prosicie w tego typu tematach o opinie,

a nie potraficie ogarnąć krytyki. Ktoś uważa, że

są pedalskie, to niech tak uważa, przecież miał wyrazić swoją opinię.

No sorki, ale tak już jest. To forum, każdy pisze to, co myśli,

a nie to, co ktoś chce usłyszeć. Tak, też uważam, że są pedalskie.

to jest moj 2gi post w tym temacie (; niech kazdy pisze co chce :)

Chłopak powinien być chłopakiem. Nigdy nie założyłbym kolorowych spodni, ani conversów, czy innego takiego czegoś ale już np bejsbolówkę już Może bym założył.

Chociaż mam znajomego który tak się ubiera. Kolorowe spodnie, bejsbolówka i lekka grzyweczka. Nie lubię takiego ubioru lecz kolega sam w sobie jest "spoko" :P

200 zł na trampki? Już wolałbym jakieś "Najki" w których długo pochodzę i będą nadawać się do gry w piłkę a nie jakieś coś trampko podobne xD

200zł na trampki? uu pewnie ukradł :O

Sam chodzę w takich :D

dla mnie jak najbardziej spoko.

Dzieki za pozytywna opinie :D

btw. jak sie ma jakies ladne buty to od razu sie jest pedalem?:O no to pozdrowienia z miasta

Opublikowano

to jest moj 2gi post w tym temacie (; niech kazdy pisze co chce :)

200zł na trampki? uu pewnie ukradł :O

btw. jak sie ma jakies ladne buty to od razu sie jest pedalem? :O no to pozdrowienia z miasta

"Ładne buty". Są ładne buty dla kobiet i dla dziewczyn. (<-- HAHAHAHA JAKA GAFA xD) dla kobiet i dla mężczyzn. Te akurat są takie męsko - damskie ponieważ u mnie w klasie Conversy to tylko dziewczyny noszą a każdy chłopak z klasy ma "najki" w tym ja xD Więc nie wiem czy to są buty dla dziewczyn czy dla chłopaków. (Nie wiem czy dobrze to wytłumaczyłem, coś takiego miałem na myśli xD)

HAHAHAHAHA JEBŁEM xD

3t6EGVz.png

Opublikowano

A ja tam lubie Conversy. Od dawna chodziłem w trampkach za 20-30 zł i rozwalały się po 1-2 miesiącu, na wakacje kupiłem w przecenie conversy za 140 zł i do tej pory się trzymają, gram w nich na orliku itp.

But jak but, wygodny i nie wiem czemu jest atrybutem pedała. Rurki to rozumiem - ściskają jajca, ale co jest dziwnego w TYPOWO RANDOMOWYCH, zwykłych butach.

Nie kwestia w samych butach, a raczej pozostałych części garderoby. Kolega spytał co sądzimy o JEGO butach, tych konkretnych. Ty też masz Conversy tęczowe i grasz w nich na Orliku? :) Nie sądzę. Masz jakieś zwykłe czarno-białe lub coś podobnego. A jak widzę, że ktoś kupił sobie kolorowe trampeczki to już wiem,że na bank ubierze do tego czerwone lub zielone rurki, jakiś sweterek lub obcisłą koszuleczkę, torbę na ramię, okulary zeróweczki i zapuści włosy na pół ryja. Do tego przy normalnym wzroście zejdzie do wagi 45kg, najlepiej tak, aby wiejący wiatr obalił go na ziemie.

Opublikowano

Nie kwestia w samych butach, a raczej pozostałych części garderoby. Kolega spytał co sądzimy o JEGO butach, tych konkretnych. Ty też masz Conversy tęczowe i grasz w nich na Orliku? :) Nie sądzę. Masz jakieś zwykłe czarno-białe lub coś podobnego. A jak widzę, że ktoś kupił sobie kolorowe trampeczki to już wiem,że na bank ubierze do tego czerwone lub zielone rurki, jakiś sweterek lub obcisłą koszuleczkę, torbę na ramię, okulary zeróweczki i zapuści włosy na pół ryja. Do tego przy normalnym wzroście zejdzie do wagi 45kg, najlepiej tak, aby wiejący wiatr obalił go na ziemie.

to sie ostro pomyliles bo moja waga to ponad 80 przy 175cm wzrostu nie nosze rurek koszule nosze okazyjnie okularow nie potrzebuje :O

Opublikowano

to sie ostro pomyliles bo moja waga to ponad 80 przy 175cm wzrostu nie nosze rurek koszule nosze okazyjnie okularow nie potrzebuje :O

To gratuluję, jesteś normalny. Tylko,że nie widzę zastosowania dla takich trampeczek u normalnego gościa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...