Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] broni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc tych broni to bronie z metin2beta,a reszte mozesz znalesc w cliencie rykoxav2 :D

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Dzieki jeszce mam jedno prosbe , podeslalby mi ktos aktualne item_proto z pl'a ?ja niemoge sptachowac u mnie patcher wariuje i zabiera mi 100% procesora przy i7 ....

Opublikowano

Mi to wygląda na to że chcesz pochwalić się procesorem, itemproto masz też w clientside terenzo v3 :)

Tak nie musisz nic patchować .

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Mi to wygląda na to że chcesz pochwalić się procesorem, itemproto masz też w clientside terenzo v3 :)

Tak nie musisz nic patchować .

To nie jest aktualne z pl'a ... aktualne z pl'a ma calkowicie inna strukture i jako ze niemoge spatchowac pl'a to niemoge sie doniego dostac. SIMPLE ISN'T IT?, wiem ze juz nic nie odpiszesz bo byles tu tylko poto zeby zaspamowac , jak w kazdym temacie zreszta

Opublikowano

To nie jest aktualne z pl'a ... aktualne z pl'a ma calkowicie inna strukture i jako ze niemoge spatchowac pl'a to niemoge sie doniego dostac. SIMPLE ISN'T IT?, wiem ze juz nic nie odpiszesz bo byles tu tylko poto zeby zaspamowac , jak w kazdym temacie zreszta

Albo po prostu nie potrafisz go wypakować "bo aktualne z pl'a ma całkowicie inną strukturę".

Od razu masz pozamieniane na starą strukturę:

http://www.speedyshare.com/uBJ5p/source-pl-extract-by-xenore.xml

Odwdzięcz się i poczytaj trochę słownik, bo naprawdę aż oczy pieką jak czytam twoje posty ;x.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Albo po prostu nie potrafisz go wypakować "bo aktualne z pl'a ma całkowicie inną strukturę".

Od razu masz pozamieniane na starą strukturę:

http://www.speedyshare.com/uBJ5p/source-pl-extract-by-xenore.xml

Odwdzięcz się i poczytaj trochę słownik, bo naprawdę aż oczy pieką jak czytam twoje posty ;x.

Dzieki oto chodzilo , a co do moich postow to nie sadze zebym popelnial bledy ortograficzne , interpunkcja i gramatyka ( jestem osoba strasznie roztrzepana ale o ortografie sama w sobie staram sie dbac) to co innego ;) , co do item_proto to moge rozpokowac zreszta mam unpacker na nowa strukture niepotrzebne mi bylo konwertowanie potrzebna mi byla tylko jedna rzecz z tego item _proto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...