Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Ryze: Amumu n/c...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten temat tylko dlatego że napisał to po polsku?

W każdej grze pada 100 razy "STFU" i nikt tego nie wrzuca na forum?

Opublikowano

haha xD " zamknij ten ryj !! " dobre rozjebało mnie to..

Mój kolega kiedyś grał i ktoś do niego po ang. nawala że grać nie umie i on do niego " trzym ryj kurwo " a ten anglik " english " na to kolega " się kurwo ucz polskiego " xD

Ale ogółem ten amumu zajebisty ;D

lucyfergif.gif

Opublikowano

haha xD " zamknij ten ryj !! " dobre rozjebało mnie to..

Mój kolega kiedyś grał i ktoś do niego po ang. nawala że grać nie umie i on do niego " trzym ryj kurwo " a ten anglik " english " na to kolega " się kurwo ucz polskiego " xD

Ale ogółem ten amumu zajebisty ;D

no prze chuj zajebisty,

zareagował normalnie na płacz tego ryze który też był Polakiem wnioskując po nicku.

Opublikowano

"Zamknij ryj" to jeden z najpopularniejszych tekstów używanych przez polaków w grze, nic innego nie potrafi większość wymyśleć.

Ostatnio miałem sytuacje że ktoś mi napisał ten najpopularniejszy tekst, ja oczywiście też coś napisałem (ale bez takich tekstów jak ten), a gościu mi odpisał prawie to samo, bo nic innego nie przyszło mu chyba do głowy.

Jeszcze miałem kiedyś śmieszną sytuacje. Grałem z dwoma polakami (ci dwaj byli kolegami), oczywiście jeden z nich miał staty 1-7, czy jakoś tak. Jak zawsze puściły mi nerwy i pisałem coś na chacie na jednego z tych gości. Wtedy miałem staty 12-10. Oczywiście drugi gość musiał coś odpowiedzieć, bo nie spodobało mu się że ktoś (czyli ja) obraża jego kolege. Napisał mi że 1-7 jest lepsze niż 12-10, bo uważał że jak jego kolega ma mniej dedów niż ja, to znaczy że jest lepszy.

Taka jest ta gra z polakami, to nic nadzwyczajnego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

"Zamknij ryj" to jeden z najpopularniejszych tekstów używanych przez polaków w grze, nic innego nie potrafi większość wymyśleć.

Ostatnio miałem sytuacje że ktoś mi napisał ten najpopularniejszy tekst, ja oczywiście też coś napisałem (ale bez takich tekstów jak ten), a gościu mi odpisał prawie to samo, bo nic innego nie przyszło mu chyba do głowy.

Jeszcze miałem kiedyś śmieszną sytuacje. Grałem z dwoma polakami (ci dwaj byli kolegami), oczywiście jeden z nich miał staty 1-7, czy jakoś tak. Jak zawsze puściły mi nerwy i pisałem coś na chacie na jednego z tych gości. Wtedy miałem staty 12-10. Oczywiście drugi gość musiał coś odpowiedzieć, bo nie spodobało mu się że ktoś (czyli ja) obraża jego kolege. Napisał mi że 1-7 jest lepsze niż 12-10, bo uważał że jak jego kolega ma mniej dedów niż ja, to znaczy że jest lepszy.

Taka jest ta gra z polakami, to nic nadzwyczajnego.

Cool Story. Jeżdżąc po Polakach jeździcie po samych sobie. Nikt na tym forum nie wrzucił jeszcze jak w każdej grze można spotkać się z tekstami "fuck you" "fuck your mum" "stfu noob" i jeszcze wielu innych...

A odnosząc się do samego screena to on ewidentnie pokazuje że to raczej powinniśmy mieć bekę z tego rajza, typowy polaczek który sam gówno robił (widziałem jego LoLking) a blame'ił swój team, gdyby ten amumu odpisał mu po angielsku tego ss nawet by tu nie było.

Opublikowano

tylko mnie to nie śmieszy? jak miałbym się jarać zawsze jak ktoś powie zamknij ten ryj to bym nie wstał...

<>

Opublikowano

@up prawdopodobnie nikogo to nie śmieszy, każdy ma zaciesz z grzeczności :)

@top takie słowa padają w każdej grze więc nie widzę tutaj nic nadzwyczajnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...