Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najszybciej zrobić to wyzwanie?

darek977

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Jeszcze jedno pytanko ; ) Jakim sposobem najszybciej wbic wyzwanie : Wygrane sprinty i wyscigi na torze w klasie S ( w trybie wieloosobowym ), Zrobic tez chce je w kazdej klasie. Moze polecacie jakiegos bocika ktory sobie z tym poradzi? :D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-140413-trainer-by-gamerz/

ludzie to widza z ktorymi jade no nie? mogą zreportowac? xD

nie kminie za bardzo tego co napisales ;p bota nie ma czyli? :D mozesz dokladniej wytlumaczyc jak to zrobic?

1.pobierasz program odpalasz gre w oknie

2.Odpalasz czita wł F9 wybierasz wyścig

3.Jak jest napisane Gotów to rozciągasz okno na maxa i wygrywasz wyścig

Opublikowano

ludzie to widza z ktorymi jade no nie? mogą zreportowac? xD

nie kminie za bardzo tego co napisales ;p bota nie ma czyli? :D mozesz dokladniej wytlumaczyc jak to zrobic?

Opublikowano

nie dziala :s

ja tak zrobiłem klase S,A,B,C i kawałek E nie możliwe że nie działa

to zrób Gotowośc>3>2>1 wyjdz z zawodów

Opublikowano

właśnie że bardzo łatwo go dostać tylko puki co EA ma cheaterów w dupie ale ja wam mówie że nadejdzie taki dzień gdzie znowu poleci fala banów

Opublikowano

znowu? to juz kiedys poleciala? :D wiesz im tam zalezy zeby zarabiac na boostach ;) skoro cziterzy tez kupuja to niech sobie graja heh :D

Opublikowano

znowu? to juz kiedys poleciala? :D wiesz im tam zalezy zeby zarabiac na boostach ;) skoro cziterzy tez kupuja to niech sobie graja heh :D

ja wyłapałem kiedyś bana ale to trafiłem autofinishem na kolesia z Ea taki mały Niefart :D

Opublikowano

wie ktos w ogole, bo chodzilo mi tylko o to zeby dobic tego " pakiet samochodow" jak sie wygra 250 sprintow/wycsigow w klasie S. To sie dostaje 5 samochodow po prostu czy jak to jest bo nie ogarniam :P Dobre te samochody czy jakies gowna?

Opublikowano

To dostajesz pakiet w którym 100% pewności że będzie tam 1 samochód a to jaki on będzie to juz zależy od szczęścia....

Opublikowano

Trafić pewnie ktoś trafił możesz dostać każde auto dostępne w grze od wersji stockowych (tak jak ja -_-) po elity i auta niedostępne u dilera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...