Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję rady co zrobić. (Związek ja i dziewczyna)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak. Moja dziewczyna wyjechała na tydzień do Anglii. Nigdy między nami nie było dłuższej przerwy widzenia się niż 3 dni.

Sytuacja wygląda następująco.

Pojechał tam również znajomy. Wiem, że ona na niego lekko leciała przed tym jak ze mną chodziła. On również na nią leci.

Cały czas o niej myślę nie mogę po prostu przestać. Pisałem z nią cały dzień, zapewniała mi, że między nimi nic nie będzie.

Ona jest taka, że nawet jeśli by była ze mną pokłócona a dalej byśmy byli razem to i tak nic zrobiła by nic głupiego. Nawet by z tym chłopakiem nie poszła za rękę.

Koleżka mi powiedział, że jeżeli by mi ją odbił lub by jej coś zrobił to od razu by go najebał ale nie do tego trzeba dążyć.

Moglibyście mi dać jakieś rady co robić, żeby aż tak nie myśleć o tym? Wyjechała dzisiaj (Ze szkołą) wraca za 5 dni (sobota) po prostu sam nie dam rady. Pomimo tego, że cały dzień dzisiaj byłem ze znajomymi to cały czas byłem zarazem szczęśliwy, że z nią jestem oraz lekko smutny tą sytuacją.

Oczywiście nie wstydzę się powiedzieć, że za nią w opór tęsknię.

Ponawiam pytanie oraz jedną sprawę: Ona nie zrobi nic głupiego (zdrada czy coś nie wchodzi w grę).

Moglibyście mi dać jakieś rady co robić, żeby aż tak nie myśleć o tym?

Każdą odpowiedź odpowiednio nagradzam.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Kwestia zaufania... Skoro pisałeś z nią cały dzien i ona zapewniała Cię, że wszystko jest w porządku no to znaczy, że jest w porządku.

Polecam znaleźć sobie jakieś pożyteczne zajęcie typu czytanie książki, granie, nadrabianie serialowych nowości itp. Ewentualnie - ale to już wersja dla harkora - możesz wymyślić dla niej jakąś fajną niespodziankę. Trochę czasu Ci to zajmie no i będziesz robił to dla niej ;) Nie ma co ściemniać - myśleć o niej będziesz myślał tylko postaraj się jakoś to dozować. Im więcej będziesz myślał o niej i o tym, że ten kolega jest tam z nią tym większy będziesz miał mętlik w głowie i będziesz się niepotrzebnie nakręcał. A jak się nakręcisz to prawdopodobnie zaczniesz się jej czepiać i kłótnia gotowa.

Opublikowano

Wiem, że to trudne ale nie myśl o niej. Jedną z najważniejszych rzeczy w związku jest zaufanie. Zaufaj jej, z źle nie będzie :) Znajdź sobie zajęcie np. graj w coś czy idź z kolegami gdzieś. Najeb się i nie będziesz nic pamiętał xD

Opublikowano

Ile ty masz lat? 3? Serio boisz się jakby ktoś miał ci sprzątnać ulubioną zabawkę sprzed nosa..-.- to człowiek, skoro jesteście razem i coś do siebie macie czuć, to kapka luzu i zaufania. Jak na siłę będziesz ja wiązał do siebie to w końcu zapragnie odetchnać i wtedy się stana złe rzeczy -.- wyluzuj, piszcie ze sobą normalnie i nie schizuj jakby poleciała na Marsa. Przeżywałem cos takiego na własnej skórze i sto razy bym zwariował, a wystarczy zaufanie i to później zwraca się po stokroć, jeśli nie trzymasz kogoś na krótkiej smyczy ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli jej ufasz i kochasz ją to nie powinieneś mieć powodów zazdrości aczkolwiek mogłeś jechać.

Podaj namiary gdzie aktualnie ( Anglii) się znajduję to mogę ,,Pośledzić" xD

+Trzeba było jechać jak ze szkołą...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Ile ty masz lat? 3? Serio boisz się jakby ktoś miał ci sprzątnać ulubioną zabawkę sprzed nosa.. -.- to człowiek, skoro jesteście razem i coś do siebie macie czuć, to kapka luzu i zaufania. Jak na siłę będziesz ja wiązał do siebie to w końcu zapragnie odetchnać i wtedy się stana złe rzeczy -.- wyluzuj, piszcie ze sobą normalnie i nie schizuj jakby poleciała na Marsa. Przeżywałem cos takiego na własnej skórze i sto razy bym zwariował, a wystarczy zaufanie i to później zwraca się po stokroć, jeśli nie trzymasz kogoś na krótkiej smyczy ;)

Makin kuhwa radzi - ja to zapisuje na screenshu bo to może się już nie wydarzyć ! XDDD

@Topic : Zależy jaka masz dziewczynę. Są puszczalskie jak i porządne (nie mylić z zakonnicami) xD. A żeby o niej nie myśleć to lepiej idź do burdlu XDDDDD

photo261314.png

Opublikowano

Związek opiera się na zaufaniu. Bez tego zwariujesz. Jeżeli nie będziesz jej wierzył to nawet po jej powrocie zaczniesz się zadręczać pytaniami czy wszystko było w porządku. Rozumiem Twoje obawy i niepewności, ale tak naprawdę nie możesz nic zrobić poza znalezieniem jakiegoś wciągającego zajęcia.

Opublikowano

Spokojnie! Jeśli on Ci ją odbiję to ja wyślę kilka turków z Belgii, a zaufaj mi... jeśli powiesz, że ten kolega obraził Allaha, to w ciągu 2 dni, pół Twojego miasta będzie w strzępach po trotylu.

BTW. Nie martw się, bo jeśli się kochacie to nic się nie stanie. Musisz jej zaufać i sam siebie zapytać, czy może zrobić coś głupiego. No właśnie! A więc głowa do góry i wytrzymaj jeszcze te 4 dni. :-)

Opublikowano

z mojej strony mogę polecić trochę sportu, pograsz np. w piłkę lub pobiegasz to nie bedziesz przynajmniej siedział cały czas na telefonie i gadał z nią.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Zaufanie do niej mam jak już wspominałem, tylko mi chodzi bardziej o to, że po prostu przez te 4 dni już chyba zwariuje. Ten type mnie nie obchodzi już bo teraz jestem przekonany, że między nimi nic nie będzie. Dzwonił dzisiaj do niej i rozmawiałem coś około 10 minut. Nawet nie wspomniała o nim słowem. Dzięki za odpowiedzi.
Paradisa, jest Londynie, śledzić nie trzeba xD. Po co miałem jechać że szkoła skoro mam w Londynie rodzinę. Wyjazd do rodziny kosztowałby mnie wiele mniej tylko po prostu nie chciałem.
Piłkę grać nie mogę, ponieważ biegając na metro skręciłem najprawdopodobniej kostkę. Jak będę na komputerze pomaluje każda wypowiedz i każdemu dam po 5 w profilu.
Dzięki!

@Błędy są bo przez telefon w T9 pisałem.

zamykam.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...