Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Battlefield 2 punkbuster zablokowane serwery przez "nowszą wersję"

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż cieszyłem mordkę jak zwykle przy zakupie Battlefield 2, zainstalowałem wszystko dobrze, i mam 10 serwerów dla mojej "wersji" a inne są zablokowane. Jak chce wejść na nie to piszę że mam nowszą wersję a na te serwery trzeba starszą wersję.. Mogę jakoś załatwić "starszą wersję"? A druga sprawa to punkbuster. Gram na jednym serwerze nazwa to "Old School coś tam" i gram na nim nie raz minutę nie raz 15 minut i mnie wywala i po Angielsku coś piszę (nie znam Angielskiego za dobrze) ale piszę coś tam o punkbusterze, a na innym serwerze grałem to nic nie wywalało.. Pomoże ktoś? ;c

Opublikowano

1 skoro rozumiem że grasz na old school masz wersję 1.41. Najwidoczniej tamte wymagają wersji 1.0 jednak lepiej zostań na 1.41 lub zainstaluj 1.5

2 Zainstaluj punkbustera

LOL

Opublikowano

Na 1.5 jest dużo serwerów ale całkiem pełny ciężko znaleźć, przeważnie po 45/64, to już więc od Ciebie zależy czy chcesz aktualizować i mieć z 10 prawie pełnych serwów czy zostać przy 1.41 i mieć 1 pełny całkiem ;d

A co do aktualizacji PB to masz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/529477-tut-aktualizacjainstalacja-punkbustera/?hl=%2Baktualizacja+%2Bpunkbuster#entry5914892

LOL

Opublikowano

Jak nie chce ci się z tym bawić to przeinstaluj grę podczas instalacji zainstaluje ci PB który w 100% działa na setkach serwerów tylko musisz nacisnąć że chcesz zainstalować bo można też wybrać żeby nie instalować, a jak zainstalujesz już i będziesz włączał to po prostu zaktualizuj grę jak cię o to poprosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...