Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] TTBot

Ślywaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiam i jest git. Naciskam F1 bot startuje loguje się i tyle staje na ekranie wybierania mapy. Myślę, że zrobiłem tak jak trzeba było wszystko ;d Jest zaznaczone, że acc +15, tryb gry. Zależy to od systemu? Dodam, że wszystko mam poinstalowane.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

wygoogluj elitepvp tam w dziale lol masz tego bota. 230strona jest dzialajacy. na mpc w odopowiednim temacie tez ktos link rzucal

Opublikowano

Sprawdzę.

Opublikowano

Na 239 stronie w pierwszym poście jest najnowsza wersja tego bota... wczoraj się też z tym bawiłem i udało mi się wszystko zrobić :)

Również miałem problem, że nie wybierało mi mapy, więc zrobiłem tak:

Jeśli masz win7 to ustaw rozdziałkę w lolu na 1024x768, język ang, wszystkie ustawienia na very low/no shadows, zaznacz Enable HUD Animations na dole, Windowed mode - borderless, Frame Rate Cap - coś na b. Rozdziałkę monitora też ustaw 1024x768 i 32b kolorów. W folderze bota kliknij prawym na main.exe > właściowści > zgodność i ustaw uruchom jako administrator > zastosuj > ok. W tym momencie wszystko powinno Ci śmigać.

Dla windows xp dokładnie to samo co up, tylko bez ustawiania uruchom jako administrator.

Novum.png

Opublikowano

Dobra zrobiłem i wchodzi do gry. Dominion z botami. Czy on ma tylko stać w bazie ?

@edit

Rozwiązane! Bardzo Ci dziękuję za pomoc ;)

Można CLS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...