Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktualny poziom cheatów w APB

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Już kiedyś ze znajomymi graliśmy w APB, a pierwszy raz styczność z tą grą miałem na Closed Beta, gdy jeszcze nie należała do Gamefirsta i była pod patronatem EA. Ale do rzeczy. Już kilkakrotnie uciekałem i powracałem do gry z powodu olbrzymiej ilości cheaterów oraz tego, że gra jest typowym produktem Gamefirsta typu Pay2Win. Jak aktualnie wygląda poziom cheaterów w grze? Przeglądałem ten dział i znalazłem jeden niedziałający. Czy to oznacza,że poziom w tym temacie jest niski? Pozdrawiam

Opublikowano

Zależy jak trafisz ale według mnie trafiają się sporadycznie chociaż często na chacie wyzywają graczy od hackerów. Dla mnie w większości ci co wyzywają to sami nie mają skilla i tyle. Np. Ja LKM po ulepszeniach w celność nie wale cały czas tylko pojedyńczymi strzałami i często trafiam i zabijam na spore odległości (średnio tak szybko jak OBIREM) po czym na czacie jest spam bluzg na mnie....

Opublikowano

Jasne, wiadomo od zawsze w APB było dużo ludzi płaczących o cheaty,ale kiedyś to była swego rodzaju plaga, jak w każdej grze G1. Dlatego też się pytam. Na innych stronach można było znaleźć masę cheatów. Dzięki mam nadzieję,że jak wejdę do gry to z powrotem będzie można czerpać dobry fun :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...