Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposoby na płaski brzuch.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak szybko chcesz zrzucić to dieta białkowa bez węglowodanów do tego jak chcesz szybciej 6 weydera ( jakoś tak) i powoli zobaczysz rezultaty

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Rób a6w.

Ja robię te ćwiczenia od tygodnia i widać efekty :)

btw: brzuszki np:20 dziennie gówna da,już lepiej to a6w

Opublikowano

Na diecie to ja jestem od 3 lat :>

Więc to odpada.

Jak już wspominałem chcę mieć PŁASKI BRZUCH, a nie umięśniony ;o.

Opublikowano

Uwielbiam porady doswiadczonych trenerów z MPC .

@ biegaj ,rower ,pływanie ,nie bedzie ci sie umiesnial jakos specjalnie a bedziesz palił kalorie.

hę? 4 lata jeżdzę na rowerze codziennie powyżej 40km z w tentnie zakresie beztlenowym....

to daje na chwile w malych ilosciach

a6w

­

Opublikowano

Kuwa najlepsze jest bieganie,nie ma nic lepszego.

Powiedzmy 3 razy w tygodniu,nie za szybkim tempem 30-40 minut i po miesiącu jesteś Bogiem :)

Tylko najlepsze jest w tym to że pierw trzeba na to przystać i to zrobić.

A co do pływania to nie spalisz tłuszczu bo temperatura jest niższa od ciała człowieka,i organizm się broni,wiem coś o tym bo pływam zawodowo od 4 lat i tylko zajebiste mięsnie po tym mam :)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

A co do pływania to nie spalisz tłuszczu bo temperatura jest niższa od ciała człowieka,i organizm się broni,wiem coś o tym bo pływam zawodowo od 4 lat i tylko zajebiste mięsnie po tym mam :)

Co ty pierdolisz to ja nie mam pytań. Jak biegasz na dworze to też masz temperaturę niższą od ciała człowieka. "Organizm się broni", ja pierdolę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Plywanie nie koniecznie jest dobrym spalaczem tluszcu ze wzgledu na to ze nasze organizmy podczs pobytu w wodzie ma tendencje do mechanicznej ochrony przed zmiana srodowiska odpowiedniego do naturalnych predyzpozycji ludzkiego organizmu i zamiast spalac tluszcz chroni sie przed utrata ciepla i energi magazynujac extra zapasy w postaci tluszcu.

I nie pierdol Mateq :)

No i poza tym mówię że pływam zawodowo od 4 lat i do końca płaskiego brzucha nie mam ;)

@@ na 100 % nie jestem pewny czy to prawda,ale patrząc na siebie i paru kolegów-Dobrze się odżywiamy pływając 2 godziny dziennie przepływając 6km+,codziennie także mateq.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Plywanie nie koniecznie jest dobrym spalaczem tluszcu ze wzgledu na to ze nasze organizmy podczs pobytu w wodzie ma tendencje do mechanicznej ochrony przed zmiana srodowiska odpowiedniego do naturalnych predyzpozycji ludzkiego organizmu i zamiast spalac tluszcz chroni sie przed utrata ciepla i energi magazynujac extra zapasy w postaci tluszcu.

I nie pierdol Mateq :)

No i poza tym mówię że pływam zawodowo od 4 lat i do końca płaskiego brzucha nie mam ;)

Fajnie, opierasz się na opinii pojedynczej osoby z sfd, w dodatku kobiety, która napisała to jakieś 11 lat temu. Pokaż mi naukowe badania, niczym innym mnie nie przekonasz. ; )

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

powiedziałabym, że organizm właśnie spala wtedy więcej kalorii po to, aby utrzymac odpowiednią temperaturę ciała i je ogrzać.

2lp4zo.jpg

Opublikowano

Jakie znacie sposoby, aby uzyskać bardzo PŁASKI BRZUCH, umięśnionego nie chcę.

Pozdrawiam.

Nie wiem w jakim celu chcesz mieć płaski brzuch, czyli tzw. deskę. Wtedy wystarczy jedno uderzenie, chociażby przypadkowe, abyś zwymiotował albo nawet stracił przytomność. Musisz się zastanowić dobrze nad swoim ciałem i wytrzymałością. Sposoby na bardzo płaski brzuch, to pochłanianie mniejszej ilości kcal i ograniczenie słodkich rzeczy do zera. Biegaj i skacz na skakance, a dodatkowo zwiększysz siłę dolnych partii. Innym, trochę oszukanym sposobem, jest wciąganie brzucha, bo dzięki takim zagraniom "wpychamy" organy bardziej w środek, co nie jest szkodliwe, a po jakimś czasie staje się to nawykiem.

Opublikowano

nie rób a6w bo to strasznie niszczy kręgosłup, tak jak powiedzieli inni - aeroby tj. skakanka, pływanie, bieganie itd.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...