Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe ZP (free)

P_Michal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jest to mój pierwszy temat na tym forum chodź w crossfire nie jestem żółtodziobem. Jak wskazuje nazwa tematu chciałbym was się zapytać czy macie może jakies własne sposoby na zdobywanie ZP?
Ja słyszałem o czymś takim, że kupujemy starter tmobile i wykonujemy reklamy, w których trzeba podać swój numer. Czytałem, że przychodzi około 9k ZP. Sprawdziłem to i na dzień dzisiejszy dostaje max 3k, albo i wcale. Tak więc, macie jakieś inne sposoby?

Opublikowano

Dzięki dzięki. A jak te ssy wysłać? Gdzie to trzeba zrobić? Bo nigdy się w to bardziej nie zagłębiałem. Wysłać im na maila? Zmieniałem IP i próbowałem ale kilka razy mi sms nie dochodził to sie poddałem i robiłem Polskie reklamy. To lece po starter i robie od nowa ;D a Wy ile otzymujecie ZP z np startera jednego?

Opublikowano

@up Zmiane ip na NA robiłem wiele razy. Może miałem takie szczęście że nie dostałem bana, lecz nigdy go nie dostałem, grałem dość długo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...