Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Grac Na S21.

Kocham Privy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 primo to kiedy ten serw będzie .A po drugie to mental.

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

ja bym ci radzil bodym jest to najlepsza profesja metin2 ktora moze wszystko po wbiciu aury na G-P + berek to mozna wszystko zniszczyc bez mh

Opublikowano

zagraj sobie bodym na moje to łatwiej się expi od mentala bo szybciej zabijasz ,skili tak szybko nie wbijesz ,eq dasz rade zrobić(ale z dropem);]

P.S a kiedy będzie 21;d?

P.S2 uzbieraj sobie w IS juz 504SZ i kup bodzia na start;]

Dwa n3o F10 i dordo12

http://img52.imageshack.us/img52/1456/noobyn.png

Opublikowano

Ja tam dawno grałęm na pl'u ale wg. mnie wez sobie Sure WP I najpierw wymaksuj czarowane ostrze, a potem czarowana zbroje i jest gicio do expa. A eq nie za drogie prócz fms'a

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

a ja bym Ci radził grac surą bm, daj sobie budowę ogniste, mroczna ochrona, duch, i mroczne uderzenie. Będziesz w miarę dobry w PvP i bardzo dobry do expa:)

Opublikowano

najlepiej graj taka postacia na ktorej sie najlepiej czujesz bo mozesz zagrac np szamanem ale daleko nie zajdziesz a np wolisz woja

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

najlepiej graj taka postacia na ktorej sie najlepiej czujesz bo mozesz zagrac np szamanem ale daleko nie zajdziesz a np wolisz woja

Daleko nie zajdę? Może ty ale ja wbiłem 74lv szamanem smokiem ^^ skille: 2x P, G1, G6. Powiem tak, każdy narzeka na szamanów i mówi fujj bee szaman jest słaby i w ogóle jakaś ciota! Na pewno nim nigdy nie grałeś a nawet jak tak to nie wbiłeś 40+lv (nie mówiąc o buffie). Btw. jak wspomniałem każdy się go "boi" bo nim nie grał, bo słaby a takich mentalków i bodziaków 65+lv kłade jak chce (daje sobie buffka błogo i pomoc P a zabijam strzelającym i "wypalaczem zielska"). Przynajmniej stal+8. Co ja gadam o eq... miało być o profesjach... wybierz jak wolisz!

Opublikowano

mowie o tym ze w wiekszosci przypatkow jest tak ze jak grasz jakas profa od poczatku to przestawiajac sie na inna (podalem przyklad szamana) nic wiekszego nie osiagasz

" Żyć chwilą, nie chwilę "

Opublikowano

Zagraj szamanem smok lub Body zdobądź trochę kasy kup fms +6+ z dobrymi UM i graj Sura BM

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Polecam WP'ka. Tanie KU, dobry exp.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość Mounthains
Opublikowano

najpierw kogoś do dropu. Zrobisz sobie mentala połazisz sobie po lochach, nazbierasz medale itp. lepiej pierw zarobić na eq potem grać wymarzoną postacią ^^

Wesołych Świąt

Opublikowano

Body

Zalety: Szybko i łatwo się expi, gdy poziom twojego berka jest na M,G,P jest najszybsza postacia.

Wady: Bardzo drogie eq i ku , dużo idzie niebieskich

Dobra za dużo wad lecimy dalej

Mental

Zalety: Najwieksza ilość obrony z wszystkich postaci, nie potrzebuje zbyt wiele potow, moze wziąść na siebie cały spot (to tez zalezy od eq)

Wady: Drogie eq i ku, bardzo powoli ubija moby, praktycznie trzeba nim expic z konika, w lesie bardzo cieżko nim sie expi.

Po co stać w 1 miejscu i ubijać 15 min jeden spot nie radze wybierac tej postaci

BM

Zalety: Najmocniejsza postać w PVP, dość nie drogie eq i ku,

Wadyt: Cieżki exp

Bardzo ciezka postac do exp wiec też odradzam

WP

Zalety: postać ma same zalety praktycznie nie ma wad dla mnie ;p

WIec radze żebyś nim grał

Dobra w pvp, nie drogie eq, bardzo takie KU, na +65 rozkłada praktycznie wszystkich.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Body

Wady: Bardzo drogie eq i ku , dużo idzie niebieskich

Ech to nie prawda że bodym idzie dużo niebieskich potów ja bym powiedział ze jest tak u mentala a u bodego idzie duzo czerwonych jak sami np. bierzemy spot.

Ale i tak ci radze brac woja bodego szybko idzie nim sie wzbogacic; szybko rozwala metki,szybciej ubije grupke itd itp

Opublikowano

Najszybciej idzie sie wzbogacić na draggeru a nie na bodym, ponieważ jak masz dobry łuk marmurek to boss jakikolwiek chwila czasu i nie ma, a na jednym marmurze można oblecieć wszystkie kanały i jak masz zwoj powrotu to mozesz jeszcze załapac się na inne bossy zależy na ile masz Poli. (nie pisałem o archer bo ciężko sie nim expi.)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Heler:

-zalety: masakrycznie tanie KU, eq tez np jesion/antyk do 200k, łatwo wbić skille nawysoki poziom (leczenie na G1 a kupowalem u po 5k a zwinność m7 i rowniez po 5k),

wady: słaba postac i do pvp i pvm, nikt nie zatrudnia helerow "zeby mnie leczyli" wec expimy sami a bardzo ciezko. Moj heler skonczyl na 42lv i dalej nie moglem bic bo na b mnie nie chcieli a na bo nie ubilem na wet 1 grupi z szata zach nieba +7

Smok;

-zalety: moja ulubiona postac, tanie ku moze nie po 5k ale do 100k max(strzelajacy 20k, pomoc 80k, skowyt 50k). Zatrudniany jako buff na bo v1 i wogolel. z eq tak jak u helera taniej niz u wojow.

-wady: exp mniej skmpliowany niz u helerka ale nadal ciekzo mim eq+6 na dzikusy a na orki ++7 +8

Opublikowano

a ja mam taki prbl. kim grać Sura WP Body czy Smok. jak osiagne moje cele to sellne konto i jaki char najszybciej sellnie sie

PS@: zawsze mozna kupic yang na allegro

Mój nick : OlejeCiTwarz, ogólnie co z twarzą związane *.*

Opublikowano

Polacam daggera postac nie do znudzenia ... tanie ksiazki i eq ;p

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...