Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PZ/IP Czyli czy opłaca się kupić boosta do kaski ?

Viktor11PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak up

Chcę szybko wzbogacić się o nowych adc jak i postacie na solo top/mid i jungle

Kupiłem RP za 100 zł mam 4200+ RP

Kupiłem dziś Dravena ( ja kupuje za RP tylko champy które są po 6300 IP/PZ )

I zostało mi 3889RP

Czy opłaca mi się kupić boosta dla kaski ?

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

Opłaca się na kilka dni, tylko pod warunkiem że bardzo dużo grasz. Inaczej boost Ci się marnuje. Ja kupiłem na 1 dzień i grano na tym koncie 24h :) Na zmianę z kumplami w sobotę i 7k IP w 24h uzbierałem

Opublikowano

Opłaca się na kilka dni, tylko pod warunkiem że bardzo dużo grasz. Inaczej boost Ci się marnuje. Ja kupiłem na 1 dzień i grano na tym koncie 24h :) Na zmianę z kumplami w sobotę i 7k IP w 24h uzbierałem

Dzięki

A tak btw jaki jest adres ts'a mpc ?

1389978070-U498021.jpg

Opublikowano

Jak dużo grasz to kup boosta na dzień/dwa.

Ale jak grasz mało, to kup boosty na wygrane.

A tak ogólnie czy się opłaca czy nie, no to pewnie, że się opłaca. Jak się nie ma na co RP wydać, a chcesz szybko IP zarobić, to czemu nie :)

279981407253602336505.png
Opublikowano

boosty oplacva sie tylko na dni, o ile grasz duzo. na wygrane to policz sobie sam. np na 50winow. daje to w sumie za mecz normalnie powiedzmy 100 czyli z boosta 100x50= 5kola pz... cerna 2600rp... genialny biznes:) bo nawet postaci nie kupisz za to jednej za 6300. a za te rp normalnie kupisz 2+1 z przeceny. albo 5 z przeceny. sam sobie odpowiedz czy sie oplaca

Opublikowano

Oplaca sie kolega up pisze bzdury, z boostem masz 200 za mecz + co 22h masz first wina z ktorym masz 400

jestes debilem czy udajesz takiego? z czasowym możliwe że tak jest ale z boostem na winy to polecam matematyke na poziomie szkoły podstawowej. przy booscie na winy, dostajesz normalnie za wina powiedzmy +/- 100pz. z boostem logiczne że jest to 200. czyli ile dostajesz extra? 100pz... x 50 winów bo na tyle jest boost daje 5tys pz... w porywach do 7tys bo niektóre mecze daja troche wiecej. wiec jaki to jest interes? płacisz 2600rp za +/- 7k pz... gj, nie lubie lamusów ale na nich sie zarabia:) riot także to wie.

Opublikowano

Więcej postaci kupisz za rp które wydasz na boosta. Zarobisz 7k ip a wydasz 2300 rp. Za rpki kupisz 4 postaci z przeceny, a za pz jedną

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Boost na czas only, na winy się nie opłaca.

Poza tym jeśli nie będziesz grindował to się po prostu nie opłaca ich kupować, już lepiej za rp kupić skiny/postacie z przeceny.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Zależy wszystko od tego ile grasz. Osobiście wybrałbym tylko i wyłącznie boosty na dni, a kupiłbym je akurat wtedy kiedy miałbym mnóstwo czasu i chęci na grę, a to dlatego że boost na winsy mimo tego że można go chomikować, to wychodzimy na + tylko, gdy jesteśmy pewni że więcej RP'ków nie kupimy, a za te wstępne, które mamy po prostu nie kupimy skina/champa. Można to policzyć dokładnie na ile by to wyszło, na oko jednak pewniejszą metodą jest kupno boosta na czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...