Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czy opłaca się grać od zera

Benny Caster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja do was z pytaniem. Czy opłaca się grać w combat arms od zera dawno w tą gre nie grałem czy dużo gra cheatów.

>>>>>>>>>>>>Moja Sygnatura<<<<<<<<<<<<

Opublikowano

W weekendy jest zazwyczaj 100% expa i gp, teraz jest event że do wyboru mamy , za zalogowanie kasa od 2k gp do 10k gp, lub za 30 minut broń za gp max na 7d, lub za 60 minut nx standard + nx rare max na 7d które lecą do inboxa i możemy je nawet za rok wykorzystać bo nie mają expires. Za zalogowywanie się dostaje się takie odznaki które można wymienić na czarne klucze, myst -n. Wycofali wszystkie permy za nx, tylko jak wychodzi jakaś nowa to dają ją na 2 tygodnie żeby na perma kupić a potem zdejmują. Średnio co 3 dni dają joba w którym można czarny klucz zdobyć a to szansa na speca perma. I jak ogarniesz to jest sposób na darmowe nx, zobacz w poradnikach do gry.

Opublikowano

Nie graj w to gówno :angry: ! , jak nie masz konta to nie zakładaj strata czasu i pieniędzy(bo pewnie będzie cię korcić i kupisz nx), a cheterów ostatnio wysyp jak grzybów po deszczu, nie ma gry żeby cymbał się nie dołączy i nie wkurwiał :angry: ! Ja osobiście zrobiłem przerwe wchodze tylko co kilka dni ostatnio żeby zobaczyć czy się coś poprawia ale niestety nic. Jak wejdziesz do rooma z elitem to zaraz dostaniesz kicka za darmo, wejdziesz do rooma bez elita to długo nie pograsz bo zaraz dojdzie aimbot, a jak założe sam rooma z elitką to nikt nie chce dojść <_<

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

To coś nie masz farta :P Ja tam hackera co 11 roomów widze i jest odrazu wyrzucany , jednak od czasu do czasu zaczynają mnie wkurzać niektórzy z elitką (kick za free)

Lulz. Daj like jak otworzyłeś xD

Opublikowano

Nie graj w to gówno :angry: ! , jak nie masz konta to nie zakładaj strata czasu i pieniędzy(bo pewnie będzie cię korcić i kupisz nx), a cheterów ostatnio wysyp jak grzybów po deszczu, nie ma gry żeby cymbał się nie dołączy i nie wkurwiał :angry: ! Ja osobiście zrobiłem przerwe wchodze tylko co kilka dni ostatnio żeby zobaczyć czy się coś poprawia ale niestety nic. Jak wejdziesz do rooma z elitem to zaraz dostaniesz kicka za darmo, wejdziesz do rooma bez elita to długo nie pograsz bo zaraz dojdzie aimbot, a jak założe sam rooma z elitką to nikt nie chce dojść <_<

Trzeba było grać jak grałem a jak wchodzisz grać z dziećmi (nawet z tego forum), które mają nadmiar władzy w swoich rękach, to tak jest.

@top

grać się opłaca ale nudą wieje ostatnio

Opublikowano

Opłaca się ^^

Jak dla mnie :
- Mniej hackerów

- Jak ogarniesz sobie sposoby na darmowe nx i już masz łatwiej

- Niema teraz broni na perma, za to na jakimś evencie mogą dać wszystko na perma - EQ na speeda nie dawno było :P.

Opublikowano

Osobiście grałem w Combat Arms dosyć długo i według mnie :

+ Dosyć fajne mapy, sporo ich.

+ Grafika jak na darmówke nie jest zła, ale zawsze mogła by być lepsza.

+ Dużo graczy

+ Dosyć fajne bronie, duża ilość

- Masz w miare dobre staty = Kick za nic.

- Plaga cheatów ( nie wiem jak teraz, ale pewnie dalej są )

- Spora przewaga graczów wydających NX nad tymi co ich nie wydają.

- Lagi, nie wiem czy to naprawili czy nie, ale jak grałem to przeszkadzały ( nie piszcie, że wina internetu bo tylko w combat miałem )

- Ciągłe wyzywanie od cheatów

Sam sobie odpowiedz czy chcesz grać czy nie.

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Jak narazie hackerów przynajmniej tych z aimbotem lub telekillem nie ma aż tak dużo więc można normalnie pograć a jedną z wad tej gry jest przewaga tych z nx nad graczami którzy nie wydają kasy na tą gre

dJ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...