Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zawiesza mi się gra.

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem, zpatchowałem grę, kiedy zaczynam włączać grę, to wyskakuje mi, żeby się zalogować, loguję się jest wszystko dobrze. Włączam sklep itp w prawym górnym rogu (wszystko śmiga) Klikam "GRAJ" po środku i góry, odczekuje od 10-20 sekund i wyskakuje mi Blue Screen. Mógłby ktoś jakoś pomóc?? Proszę, ponieważ gra mi się podoba, każdy z kolegów gra, a tylko ja mam takie problemy.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Na początek przydałaby się reinstalacja gry. Może to ci pomoże. Chociaż mi to bardziej wygląda na problem z kartą graficzną. Upewnij się że spełnia minimalne wymagania oraz masz aktualne sterowniki do niej. Do tego, kiedy włączasz grę po tym jak się uruchomi odczekaj z minutę by wszystko się dokładnie załadowało, a dopiero potem próbuj grać.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Gra na pewno nie wymaga jakiegoś super komputera. Tak jak przedmówca sprawdź sterowniki. Na wszelki wypadek zobacz przypadkiem czy nie przegrzewa się procesor lub karta graficzna.

Opublikowano

Reinstalacja nie pomogla, sterowniki rowniez. Nie wiem co jest grane (szczesliwie to nie moj problem, tylko kolegi). Za probe pomocy oczywiscie lajki.

FyvzeeY.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...