Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Hamachi - Łaczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisaj chciałem z kolega zrobić serwerka dla nas, Lecz mamy problem wszystko mamy na nowo zainstalowane. Dałem mu sieć, on się niby polączył, lecz mruga mi na hamachi, Gwiadzka Nick. I tak gwiadzka mruga... I nie mogę pingować, pisać wiadomości. Mamy z tego samego internet Vectra. I podejrzewam, że pewnie też nie pogramy razem. RADY ?

edit:

Odkryłem, też ze jak jest taka gwiazdka koło mojego Nicku to ona mruga równo z mruganiem gwiazdki koło nicku Kolegi. Może coś pomoże ;D

Edit2:

Odkryłem, też że między mną a kolegą nie robi się tunel, Wszedłem na jakąś sieć na hamachi i normalnie inne osoby tunel maja, A ja z kolega nie ;[

Edit3:

Odkryłem, lecz nie wiem jak naprawić. Kolega mruga, zaprosiłem jakiegoś " czlowieka " i mu nie mruga :D

Czyli wina siedzi po kolegi stronie, ALE CO ?

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Może pomoże:

PPM na nazwie kolegi w programie Hamachi, "Szczegóły", zakładka "Ustawienia". I tutaj w Ruch daj "Zmień" i "Akceptuj wszystkich". (Zrób tak ty i kolega). Może pomoże :rolleyes:

PS. Spróbuj wyłączyć Gadu-gadu na czas kiedy Hamachi się loguje, u mnie nieraz pomagało ale czasami w ogóle się nie mogę połączyć :(

Nie gwarantuję, że zadziała, ale spróbować możesz ;)

Opublikowano

Prawdopodobnie coś jest nie tak z jego wersją hamachi, u mnie mrugały osoby które nie miały wersji (teraz to naprawiłem) każ koledze pobrać starszą wersję hamachi (1.0.0.3 - nie jestem co do tego do końca pewien powinien poszukać wersji z "1" i "3") Powinno mu działać.

Dajesz linki do plików? To daj pod nimi SKAN!

Jak ci pomogłem nie zapomnij dać 5*

50 [x]

100 [ ]

200 [ ]

300 [ ]

400 [ ]

500 [ ]

1000 [ ]

Opublikowano

LordOfDarkness.

Koledze dam, żeby zmienił, ale gg tutaj nic nie ma ponieważ, miałem wyłaczone :D

Kirbax

Ja mam 1.0 coś tam koleś wszedł z 2.0 coś tam i mu działało.

A co jescze może blokować hamachi ? bo kolega nawet do innej sieci się łaczył to też mrugało

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

No i ja mam też błąd hamachi ^^ STATUS VPN : BŁĄD ^^ nie mogę połączyc się z serwerem ... Jeśli ktoś wie jak to naprawic to napiszcie ^^ dam +!

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

O kolega mówił, że też to ma.

• 8 miesięcy temu...
Nowicjusz
Opublikowano

A ja mam taki problem że jak włączam hamachi to koło wszystkich mam niebieskie kropki i nie mogę się z nikim połączyć. Wiem że to jest tunel pośredni ale jak Próbuje wbić na metka na jakieś reje to mam błąd

POMOCY!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...