Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Fajnego skryptu pod stare forum / grę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ;) Nie mam już pomysłu na jakiś fajny skrypt na forum. Otóż jest pewna, stara gra, do której chciałbym stworzyć chyba pierwsze dzisiaj, działające, aktywne forum (tutoriale, pogaduszki o grze i nie tylko, klany, download [mapy itp.]). Zastanawiam się nad skryptem forum, który będzie idealnie pasował do:

- Gry ponad 12-letniej

- Osób, które w to grają od nowości ;)

- Oczywiście jeszcze odpowiedni szablon do klimatów FPP (single, multi / clans)

Poszukuje skryptu darmowego lub no może podajcie coś płatnego (testowałem IPB i fajnie się obsługuje go, ale nie za bardzo pasuje i miałem problem z szablonem). Przetestowałem też phpBB3, ale nie mogę znaleźć odpowiedniego szablonu ;( Wolałbym bardziej darmowe. Jednym zdaniem silnik forum oraz szablon ma pasować do klimatów sprzed ponad 10-ciu lat, najlepiej gdyby był shoutbox, aby wszyscy mogli pisać sobie. Potrzebuje na szybko!!! Odpowiadajcie, a nie czytajcie i wychodźcie ;(

Opublikowano

Zobaczyłem i jeśli ten obrazek:

22743-1302322512-preview.jpg

I to chyba jest myBB więc z tych trzech on mi się podoba. Mógłbyś dać linka do jeszcze jakichś styli / kontretnego co podałe mw temacie?

Opublikowano

Skrypt myBB wygląda ciekawie, ale poczekam jeszcze na propozycję / opinię innych. Jest dużo szablonów oraz chyba modów, przynajmniej doczytałem szukając po google

Opublikowano

Dla spróbowania wgrałem już pliki myBB na FTP, wchodzę i mam jakiś błąd:

MyBB Internal Error

MyBB has experienced an internal error and cannot continue.

Error Type: MyBB Error (41) Error Message: Your board has not yet been installed and configured. Please do so before attempting to browse it.

Please contact the MyBB Group for support.

Dodałem słowo /install i jest ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...