Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(TUT)Obejście Daily Claw

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że wiele osób chce odemnie uzyskac pomoc w sprawie Daily Clawa.Niemogłem odpisać wam na pw przez ostatnie 3 dni ponieważ byłem na wycieczce więc wracam i podaje.Jak sie podoba lajkujcie :D

Załączę plik. Musisz wyczuć kiedy zaznaczone pola i ich sąsiedzi będą mieli itemki z gwiazdkami wtedy klikasz stop i cieszysz się itemem na zawsze

To nie działa w 100% ale tak na 90%. Claw opiera się na prostym mechanizmie i EA nie chcę zbyt hojnie obdarowywać.

1.czerwone pola są najczęściej wybierane
2. zielone mniej
3.żółte, najrzadziej ale możesz być pewny że dostaniesz coś na zawsze.

Numery przy polach oznaczają pierwszeństwo. Gdy na danym polu mamy item z gwiazdką pazur przeskakuje do numeru 2, potem do zielonego pola i wtedy możemy być pewni na 80% że mamy "to" w garści.

Link:
http://imageshack.us/photo/my-images/836...niewo.jpg/

UWAGA! Sposób nie działa w 100% ale tak na 80-90. Więc nie łamcie się jak nie wygracie reszta zależy od szczęścia.

Pozdrawiam:ElortGhost .Przepraszam ze tak nie estetycznie ale niemam chwilowo czasu i skopiowałem odrazu go sb z notatnika..

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Serio? Nie probuje, poniewaz czytając ten sposob na pierwszy rzut oka widac, ze shit. Elort nie pojmujesz, ze to nie ma znaczenia czy speed claw czy slow?

Opublikowano

UP@ to samo ja, to jak wygląda claw , gdzie sie "łapa" zatrzymuję większość ludu z rozwiniętą inteligencją raczej wie, tak ? Jak dla mnie to żaden niesamowity trick....

mhraed.png

Opublikowano

niepodoba sie to nie ale ten sposób działa tym sposobem w ciagu tygodnia 4x no limits

30126291200233959386.png

Opublikowano

Na farcie nic więcej. Ja w kwietniu zdobyłem na speedclawie z 15 itemków no limit a w marcu prawie nic. Nie ma sposobu na clawa.

Opublikowano

na oficjalnym forum bfh pl ludzie chwala moj sposob i go doceniaja

30126291200233959386.png

Opublikowano

Nie rozumiem jednej rzeczy - które Itemki są zielone, czerwone i żółte ?

Poradnik wydaje się ciekawy, ale czy działa ... Spróbujemy ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

Dalej nie rozumiem ... Skąd mam wiedzieć, które itemki są zielone, a ktore czerwone ??? To się przydiela rzędami/na ukos czy jak ??? ... Patrzę, patrzę i nic :P

BFH Polska ;)

Opublikowano

@UP

To jest twoje zdanie na ten temat. Próbowałeś tego sposobu ???

@TOP

Popraw to trochę - dodaj wyjaśnienie do tych kolorów, ponieważ inni rownież mogą sie pogubić :P

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie rozumiem tego, przeciez wszystkie itemy sa zaskryptowane. Claw juz wie, co wydac po przycisku start >,<

Wiec jak w koncu to jest? ;/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

@UP

Claw wie co wylosujesz przed naciśnięciem przycisku Start ;) Nie wiem również, jak to działa ... Chciałem wypróbować, ale niestety nie łapię do końca, o co chodzi z tymi kolorami xD

BFH Polska ;)

Opublikowano

Jest jakiś gość na oficjalnym forum, który niby to wymyślił i ludzie twierdzą, że jest to nie wiadomo jaki przełom.

Fakt, że w tych miejscach ( czerwone) itemy są najczęściej wybierane w sumie się zgadza, aczkolwiek miejsce na dole jest bardzo losowe i porównywalne z innymi kolorami.

Może byłby to jakiś przełom, gdy nie fakt, że ta "maszyna losująca" zatrzymuje się kilka sekund po naciśnięciu przycisku STOP. Nie mam pojęcia dlaczego jest to nazwane obejściem clawa, skoro to tylko zaznaczone miejsca. W sumie tylko 1 rzecz tu się pokrywa, górne czerwone kółko. Jest bardzo często losowane, ale właśnie - claw po naciśnięciu STOP jeszcze sam przez kilka sekund zasuwa.

Nie wiem, jak to wykorzystać skoro trzeba obserwować 6 pól naraz i przewidywać, w którym miejscu zatrzyma się claw.

Podsumowując, SpeedClaw to to samo. Prawdą jest też, że claw wie co wylosujemy, tuż po naciśnięciu START. Kiedyś sami twórcy to napisali i stąd funkcja SpeedClaw.

Opublikowano

Jest jakiś gość na oficjalnym forum, który niby to wymyślił i ludzie twierdzą, że jest to nie wiadomo jaki przełom.

Fakt, że w tych miejscach ( czerwone) itemy są najczęściej wybierane w sumie się zgadza, aczkolwiek miejsce na dole jest bardzo losowe i porównywalne z innymi kolorami.

Może byłby to jakiś przełom, gdy nie fakt, że ta "maszyna losująca" zatrzymuje się kilka sekund po naciśnięciu przycisku STOP. Nie mam pojęcia dlaczego jest to nazwane obejściem clawa, skoro to tylko zaznaczone miejsca. W sumie tylko 1 rzecz tu się pokrywa, górne czerwone kółko. Jest bardzo często losowane, ale właśnie - claw po naciśnięciu STOP jeszcze sam przez kilka sekund zasuwa.

Nie wiem, jak to wykorzystać skoro trzeba obserwować 6 pól naraz i przewidywać, w którym miejscu zatrzyma się claw.

Podsumowując, SpeedClaw to to samo. Prawdą jest też, że claw wie co wylosujemy, tuż po naciśnięciu START. Kiedyś sami twórcy to napisali i stąd funkcja SpeedClaw.

Nareszcie googluś coś mądrego napisał <3

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...