Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PSD Grafiki zapowiedzi Ventris.pl !

Antharis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z uśmiechem na twarzy publikuje wam plik PSD pracy graficznej By Agron dla serwera Ventris.pl, jako że mnie wych*jali. Zrobiłem im z dobrego serca, ale na warunkach, że praca nie będzie edytowana oraz zostanie mój podpis. NIE POLECAM JAKICH KOLWIEK UKLADOW Z TYM SERWEREM !

Wyrazam zgode na pelna edycje plikow i na uzywanie ich do prezentacji ITP... Robcie z tym co chcecie. Mam nadzieje ze sie komus przyda :)

SS:
89269061823633934693.png

DOWNLOAD:

Opublikowano

Ładnie to wygląda ;).

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Nie to zeby cos ale to je zajebiste , mozna usunac podpis?

albo nie, zostawie , niemozna ot tak usunac podpisu z tak dobrej pracy

Opublikowano

Nie to zeby cos ale to je zajebiste , mozna usunac podpis?

albo nie, zostawie , niemozna ot tak usunac podpisu z tak dobrej pracy

Tak mozna. Jak juz napisalem wyzej.. Robcie z tym teraz co chcecie. Mam nadzieje ze Ventris.pl nauczy sie nie leciec w ch*ja z innymi... Mi to sie nie przyda juz :) Zrobilem to dla nich lecz zlamali umowe i naruszyli moje prace, edytujac je bez mojej zgody.

Opublikowano

Można wiedzieć skąd bierzesz brushe? Chodzi mi o te wzorki.

Sam robie najczesciej, ale mam tez duzo pobrane z roznych zrodel z ktorych rowniez korzystam jak jest takie jakie akurat potrzebuje.
Opublikowano

Ładny projekt , jednak prezka jest unikatowa :)

Komuś się przyda .

Ja zaś nie polecam servera ze względu na "CyCu" co do reszty Teamu nic nie mam.

Pozdrawiam :)

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Ładny projekt , jednak prezka jest unikatowa :)

Komuś się przyda .

Ja zaś nie polecam servera ze względu na "CyCu" co do reszty Teamu nic nie mam.

Pozdrawiam :)

Dokładnie z tym członkiem teamu miałem zawarty układ. Widze ze nie tylko ja mam o nim zle zdanie. :)

Opublikowano

Dokładnie z tym członkiem teamu miałem zawarty układ. Widze ze nie tylko ja mam o nim zle zdanie. :)

No nie tylko Ty lecz dużo więcej osób :P

Topic@ bardzo ładna grafika ;) widać, że team nie potrafił docenić takiego grafika jak Ty

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

dobra wstałem dopiero to odpiszę na ten temat i ja się wypowiem

Umowa z grafikiem była taka "Super Vip" na ts3 u nas + kontakt do niego w zapowiedzi ja się wywiązałem więc proszę na mnie takich oszczerstw nie wypisywać nie mam pojęcia dlaczego tak koleś odwala miałem go za inną osobę poza tym mamy już grafika który nie zachowa się tak jak to dziecko ja tobie reklamy nigdy już nie zrobię nie chcę mieć z tobą nic do czynienia i do dej afery więcej nie wbiję.

Co do mnie macie spiny o to że grałem na WH xD sory metin dla mnie to przeszłość nigdy nie zagram w metina :) została mi Ravia i to mi wystarcza koniec z grą.

Mavex ツ jak ty z fearles to pozdrawiam waszą gildię całą ;PP

cześć w tym temacie się nie pokarzę więcej nowa zapowiedz zostanie dodana dziś po 20:00 albo jutro

zapraszam na serwer a jeżeli będzie duża niechęć ze względu na mnie to odejdę z team specjalnie dla was.

pozdrawiam by cycu

02393685168849339719.png

Opublikowano

dobra wstałem dopiero to odpiszę na ten temat i ja się wypowiem

Umowa z grafikiem była taka "Super Vip" na ts3 u nas + kontakt do niego w zapowiedzi ja się wywiązałem więc proszę na mnie takich oszczerstw nie wypisywać nie mam pojęcia dlaczego tak koleś odwala miałem go za inną osobę poza tym mamy już grafika który nie zachowa się tak jak to dziecko ja tobie reklamy nigdy już nie zrobię nie chcę mieć z tobą nic do czynienia i do dej afery więcej nie wbiję.

Co do mnie macie spiny o to że grałem na WH xD sory metin dla mnie to przeszłość nigdy nie zagram w metina :) została mi Ravia i to mi wystarcza koniec z grą.

Mavex ツ jak ty z fearles to pozdrawiam waszą gildię całą ;PP

cześć w tym temacie się nie pokarzę więcej nowa zapowiedz zostanie dodana dziś po 20:00 albo jutro

zapraszam na serwer a jeżeli będzie duża niechęć ze względu na mnie to odejdę z team specjalnie dla was.

pozdrawiam by cycu

Owszem była taka umowa + nie wyraziłem zgody na edycje pliku graficznego. Ja nie dałem wam pliku PSD, i pisałem, aby nie edytować bez mojej zgody. Zrobiłem specjalnie wam to z podpiską moją, bo zrobiłem to z dobrego serca, za darmo i czystej przyjemności. Jezeli autor sie podpisuje na malowanym obrazie to ty to edytujesz ? Zamalowywujesz?! Wiec dla mnie jest to jednoznaczne z oszustwem. Nie potrzebuje zadnej podpiski w waszej prezentacji, tylko to co sam zrobilem w grafice. Dla mnie to jest hobby, nie robie tego dla zyskow itp... Ale jezeli ktos takie cos robi jak ty, to spada na sam dol.

PS. Pisze z konta tego serwera, ponieważ nie mam swojego konta na MPCforum. A wukonuje dla nich grafike rowniez z czystej przyjemnosci. :)

Opublikowano

+ za to ale nie skorzystam.

Wiem co czujesz :)

No trudno... Różnie bywa. Ale nie jest źle bo lubie bawic sie grafika.. Chodzi mi tylko o to ze sie nie spytali o zgode edycji mojej pracy jak mowilem na poczatku ze moge wykonac dla nich ale bez zgody edycji i bez przywlaszczania sobie... dla mnie to chamstwo po prostu.
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...