Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MiniTuT] Walka z Endermanem

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szybko i na temat

1.Znajdujemy endermana

2. Podchodzimy do niego z opuszczoną głową ! Nie wolno się na niego patrzeć bo nas zaatakuje.

3. Kopiemy przed nim kratkę czyli dołek 1x1

4. Wchodzimy i bijemy

Enderman dzięki temu się nie teleportuje, ale możemy patrzeć mu się tylko na nogi.

Screen:

edpng_nrresqw.png

Opublikowano

Ciekawe, leci plusik :p mysle te, ze mozna sie schowac w pomieszczeniu o wysokosci 2 kratek (ender ma 3) z dziurami zamiast okien i go bic przez te dziury- nie zaatakuje nas :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ciekawe, leci plusik :P mysle te, ze mozna sie schowac w pomieszczeniu o wysokosci 2 kratek (ender ma 3) z dziurami zamiast okien i go bic przez te dziury- nie zaatakuje nas :D

Ale to byś musiał go ciągnąć do tego pomieszczenia a tak to znajdujesz edzia podlatujesz kopiesz 1 kratke i nawalasz.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest o wiele lepszy sposób na to :)

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Ale to byś musiał go ciągnąć do tego pomieszczenia a tak to znajdujesz edzia podlatujesz kopiesz 1 kratke i nawalasz.

Nie wystarczy, że na niego chwilę popatrzysz i on sam do Ciebie podleci. Sam robiłem takie długie "bunkry" o wysokości 2 w the endzie i wtedy tylko poprzyglądałem się endermanom i już miałem z 30 łatwych fragów

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

WoW, cudo!! Nie no żartuje - każdy kto w to gra powinien o tym wiedzieć.. Wystarczy zrobić przejście o wysokości 2 klocki (enderman ma 3) - więc nie przejdzie, a my możemy go bić.. W sumie każdy powinien to wiedzieć.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ale enderman Cie bije jak siedzisz w dolku...

Do dupy.

Lepiej zrobic bunkier na 2 wysokosci.

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...