Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] AC

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ale to zależy gdzie chcesz kupić bo na przykład u mnie w empiku nie da się kupić all ale na przykład w media market było all chyba około 200-300zł coś koło tego, z promocją.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

A ja mam pytanie bo Desmond zaliczył Deda w 2012 tu jest dowód

http://www.youtube.com/watch?v=VOfY-bzdggM&feature=player_detailpage#t=356s

to ja się pytam kto będzie w AC Black Flag ??? chodzi mi o misje z desmontem (oglądaj film od 5:56 )

Czy Desmond pojawi się w grze?

Desmond, jak dotąd, był protagonistą serii - ale nie w przypadku ACIVBF. Oznacza to, że gra nie jest restartem ani spin-offem, ponieważ nadal tworzymy spójne uniwersum. W grze znajdą się nawiązania do Desmonda, jako człowieka bardzo ważnego dla świata AC.

Opublikowano

No to co ktoś go zastąpi ? Albo ta dziewczyna co z nim pracowała będzie w ciąży i ich dziecko będzie "desmondem"

a ten koniec świata był czy nie ?

Opublikowano

No to co ktoś go zastąpi ? Albo ta dziewczyna co z nim pracowała będzie w ciąży i ich dziecko będzie "desmondem"

a ten koniec świata był czy nie ?

Nie, Desmond poświęcił swoje życie żeby ocalić świat lecz niestety to się wiąże z uwolnieniem Junony(chyba dobrze piszę). Możliwe że nie będzie nawet kogoś na wzór Desmonda, możliwe że będziemy grać po prostu Edwardem, jeszcze za wcześnie żeby to wiedzieć.

Opublikowano

A wiecie co? Mi bohatera AC IV w realu będzie zgrywał jego ojciec... :) Niewiem czemu, ale takie mam przeczucie, wkońcu efekt krwawienia tyczył WSZYSTKICH z rodziny, ale Desmond był w idealnym wieku aby zasiąść do Animusa - Z resztą w AC I bodajże Lucy rzuciła takim tekstem... :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

Będziemy grać raczej tylko Edwardem, w IV mniej będziemy się zajmować ratowaniem świata czy tam artefaktów, a raczej skupimy na własnym dobrze i eksploatacji obiecanego nam otwartego świata :) Ma być podobno też multi w którym Animus zostanie upowrzechniony i każdy będzie mógł stworzyć sobie "własnego assassina od podstaw" dobierając mu umiejętności wygląd itd. jak tylko chcemy.

yj4x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...