Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ujemne pkt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ziombele mam problem, a mianowicie u mnie w szkole za 150 pkt jest dobre zachowanie, 149-100 juz 3, nizej 2, od 50 w dol 2, ja mam aktualnie 115, bo dostalem w sumie -35, zyje w niepewnosci, bo ciagle moga za byle co zajebac to 15 a ja jakbym mial 2 z zachowania to bym sie chyba zabil xD wiec teraz pytanie, co moge zrobic zeby dostac jakies dodatnie? (przynajmniej z 5-10 xD) u mnie w szkole mozna zdobyc za jakies takie bzdety typu pomoc, etc, no ale nikt nie mowil za co konkretnie xD

Opublikowano

Mi wgl zacznijmy od tego, ze mamy do 70pkt, u nas na + dostajesz od chodzenia na dodatkwoe lekcje, pomoc, np jak są dyżurni, to ty mażesz tablice, a oni nie mażą ale ty nie jestes dyżurny itp.

Opublikowano

Zgłoś się do wychowawcy i popytaj. BTW. Jakieś chujowe to liceum skoro macie tam punkty za zachowanie. Takiego czegoś używa się w gimbazie, żeby gimby nie uciekały i sprzątały za darmo.

Opublikowano

Zapytaj wychowawcy czy nie trzeba w czymś pomóc (wieszanie plakatów, ustawianie ławek, przygotowanie sali na przedstawienie itp.). Zadeklaruj, że chciałbyś zwiększyć swoją liczbę punktów z zachowania. Na pewno coś się znajdzie. ;)

Opublikowano

ziombele mam problem, a mianowicie u mnie w szkole za 150 pkt jest dobre zachowanie, 149-100 juz 3, nizej 2, od 50 w dol 2, ja mam aktualnie 115, bo dostalem w sumie -35, zyje w niepewnosci, bo ciagle moga za byle co zajebac to 15 a ja jakbym mial 2 z zachowania to bym sie chyba zabil xD wiec teraz pytanie, co moge zrobic zeby dostac jakies dodatnie? (przynajmniej z 5-10 xD) u mnie w szkole mozna zdobyc za jakies takie bzdety typu pomoc, etc, no ale nikt nie mowil za co konkretnie xD

Spytaj pani czy np.

Możesz stołki po lekcji poustawiać.

Btw.

Mam naganne ;_;

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Pomagaj nauczycielom, niech widzą, że się starasz (często w pokoju nauczycielskim pochwala się uczniów ;)) Nie chodź na wagary jak większość, bo taka "moda". Przyłóż się w tym czasie do nauki. Hmm.. Ścieraj tablicę, ułóż pod koniec lekcji ławki (tak już późniejsze godziny, nie o 8:00 :D). Zapisz się np. z geografii jeżeli organizują wycieczki STTK czy jakoś tak się nazywało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...