Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] USTAWIONY KONKURS OX PRZEZ GM PL

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilką odbył się konkurs XY, no i że mam w znajomych gracza MilasMor który wygrał ten konkurs spytałem się go jak on to zrobił :P A on do mnie powiedział, że o 17.20 poszedł do Uriela, że chce na konkurs a on powiedział, że nie może bo już nie można no to więc on zmienił postać na dropka żeby pobić metki, ale coś go tkneło i wbił jeszcze raz na tą pierwszą postać a tu ona jest na XO konkursie odpowiedział 2 pytania i wygrał. Jako że mnie to zdenerwowało napisałem do GM że pisze na nich skarge i że mam dowody na to... i co za to dostałem ? :D Proszę o komentowanie.

PS. Piszę skargę na GM tego serwera a jest to Solar. ( 3/4 graczy zauważyła to dziwne zjawisko )

post-376099-0-69075500-1368459519_thumb.jpg

post-376099-0-84989600-1368459572_thumb.jpg

Opublikowano

MilasMar znam go dosc dlugo dobry gagatek

w ch*** cie zrobił najgorszy parszywy człowiek jakiego tam poznałem i on ma chyba 14 lat ja bym tego na serio nie brał

aa 2 pytania i perle wygral nagrody sa o wiele lepsze na OX

za męski UJ zostalo mi zbanowe konto

gz dla adminow ...

Opublikowano

HAHAHAHAHA, padłem

przecież na każdym serwerze tak jest że jak tepasz się i wywali Cie(lub sam się logniesz wciskając esc) to postać bd stała na ox...

nie raz się tak robiło...

Dobrze że Ci bana na czat wpierdolił przynajmniej się więcej nie ośmieszyłeś.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No ale aż takie coś żeby robić ? Dziecko pewnie napisało przy podaniu na GM że ma 20lat a tak naprawdę ma może z 12-14

Opublikowano

No ale aż takie coś żeby robić ? Dziecko pewnie napisało przy podaniu na GM że ma 20lat a tak naprawdę ma może z 12-14

skan legitymacji musisz przecież przesłać

co nie zmienia sprawy ze gmowie olewają graczy :)

Hejo

Opublikowano

Co do GM

Hah... Juz mnie to nie dziwi all olewaja...

Napisz do supportu zeby sprawdzili czy cos takiego na prawde mialo miejsce, jezeli tak to wal skarge na GM

x

Opublikowano

No ale ludzie dziwicie się że nikt już praktycznie nie chce grać na metini2 pl przykład, sami podajecie hacki ( jako MPCforum ) a potem ktoś pisze że na Solarze 3/4 graczy to boty

PS. hahaha usuneli mi konto na Gameforge hahahhh. W tekście napisał mi, że konto z którego ja pisze ( gameforge ) nie jest powiązane z żadnym kont haha. ) Chcąc odpowiedzieć na to zgłoszenie pisze mi, że takie konto nie istnieje hahhaa

Opublikowano

Nie dość że na pl'u bardzo mało osób gra.. event'ów to już chyba w ogóle nie robią.. żeby jakąś garstkę graczy przyciągnąć to jeszcze sami zniechęcają graczy do grania w gre..

To jest jeden z przykładów. A drugi wczoraj wieczorem dodał film fubu jak koleś jedzie na wh w jakiejś komnacie.. chyba smoka gdzie nie ma moob'ów tylko są przywoływane mooby z generała - boss'a (chyba) i nigdzie indziej ich spotkać nie można.. co znaczy że gm musiał tam być i kolesiowi za kase przywoływać moob'y do expienia..

//Reklama OFF.

Opublikowano

Z tego co wychodzi to opłaca się grac tylko na prywatnych serwerach. Ale na PL jest o to plus że jak np masz dobrego BM to i go sprzedasz za ładny grosz

Opublikowano

Nie dość że na pl'u bardzo mało osób gra.. event'ów to już chyba w ogóle nie robią.. żeby jakąś garstkę graczy przyciągnąć to jeszcze sami zniechęcają graczy do grania w gre..

To jest jeden z przykładów. A drugi wczoraj wieczorem dodał film fubu jak koleś jedzie na wh w jakiejś komnacie.. chyba smoka gdzie nie ma moob'ów tylko są przywoływane mooby z generała - boss'a (chyba) i nigdzie indziej ich spotkać nie można.. co znaczy że gm musiał tam być i kolesiowi za kase przywoływać moob'y do expienia..

Wierz bardziej temu przyjebowi FuBu który nie ogarnia kompletnie tej gry a niebawem będziesz gorszym przyjebem od niego.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Bo na s26 grają GMy i pomagają swoim kolegą tyle w tym temacie. Dlatego jest tam najwiecej osób uzywających hacki (nawet90+ uzywają) i wgl duzo hamstwa, noobostwa ale ten serwer jak widzicie powoli upada przez takich niedorajdów gmow. Za taką wypowiedz bym na forum metka dostał bana na stałe. ALE tutaj AVE NIECH hacki zyją i walą gmów !!!!

Opublikowano

Wierz bardziej temu przyjebowi FuBu który nie ogarnia kompletnie tej gry a niebawem będziesz gorszym przyjebem od niego.

FuBu już nikt nie przebije ;D to jest debil nad debilami każdy się zastanawia jak on ten 99 wbił i to w dodatku na marmach :D chyba jako jedyny gracz. A bug z OX to jest stary jak i metin2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...