Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna opinia dobrych graczy

eryq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panowie,

Kiedyś już zakładałem taki temat ale teraz znowu mam dylemat, a mianowicie:

Mam konto, nowe zaczynam praktycznie od 0, wbiłem sobie kody na gold za rejestracje itp i mam ok 2500gold. Chciałbym zaczerpnąć waszych opinii, co lepiejKupić ; konto premium na 30dni czy dołożyć te 5500 gold i kupic sobie jgdt 8.8 (premium czołg) żeby zarabiał mi już kasę? :)

Opublikowano

Witam Panowie,

Kiedyś już zakładałem taki temat ale teraz znowu mam dylemat, a mianowicie:

Mam konto, nowe zaczynam praktycznie od 0, wbiłem sobie kody na gold za rejestracje itp i mam ok 2500gold. Chciałbym zaczerpnąć waszych opinii, co lepiejKupić ; konto premium na 30dni czy dołożyć te 5500 gold i kupic sobie jgdt 8.8 (premium czołg) żeby zarabiał mi już kasę? :)

Jesteś nowy, czołgiem tym nie ugrasz tylko będziesz osłabieniem, ale wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem. Może trzymaj golda aż ogarniesz grę i wtedy go zużyj.

Teraz masz promocję na V tiery premium, kasy nie będziesz nimi nie wiadomo ile zarabiał ale jeśli już chcesz jakiś czołg premium teraz to tylko taki.

Chyba że kiedyś już grałeś to bierz jagode

Premium to moim zdaniem takie bezsensowne wydawanie golda.

Opublikowano

Jeżeli zaczynasz od nowa, bierz Jadzie.

W przyszłości przyda ci się Prem tank.

Premki się nie opłaca kupować wg. mnie jak dopiero się zaczyna.

Oglądnij sobie filmiki jak grać JgTigerem 8.8, może kupisz Spersa?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Popieram zdanie kolegi wyżej. Jeżeli masz możliwość to kup czołg premium (jestem zdania, że Jagoda to nie jest najlepszy wybór, ale o gustach się nie dysuktuje i nie zaprzeczam, że będzie zarabiał). Premium da Ci tylko i wyłącznie chwilową radość z gry.

Opublikowano

Popieram zdanie kolegi wyżej. Jeżeli masz możliwość to kup czołg premium (jestem zdania, że Jagoda to nie jest najlepszy wybór, ale o gustach się nie dysuktuje i nie zaprzeczam, że będzie zarabiał). Premium da Ci tylko i wyłącznie chwilową radość z gry.

Dokładnie, wyda golda teraz, a potem będzie musiał klepać kasę czołgami V tieru :P

Spersa niech nie kupuje, ostatnio go widzę na na dole listy z X z a taką penetracją to może...

Opublikowano

Jesteś nowy, czołgiem tym nie ugrasz tylko będziesz osłabieniem, ale wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem. Może trzymaj golda aż ogarniesz grę i wtedy go zużyj.

Teraz masz promocję na V tiery premium, kasy nie będziesz nimi nie wiadomo ile zarabiał ale jeśli już chcesz jakiś czołg premium teraz to tylko taki.

Chyba że kiedyś już grałeś to bierz jagode

Premium to moim zdaniem takie bezsensowne wydawanie golda.

Popieram ThePro dopóki się nie nauczysz grać we WoT'a to nie kupuj bo jak widzę ludzi z 0k + z premium tankiem to wiem na 80% nie potrafią grać i będą tylko osłabieniem. Wbij 2-3k bitew i dobierz sobie czołg bo Jadzia bd dla cb za trudna lepszym wyborem bd T34 lub SuperPershing. Niedługo bd serwer testowy 8.6 to sobie je sprawdzisz. Bynajmniej narazie nic nie kupuj i trzymaj kasę + naucz się grać porządnie.

Sig.png

Opublikowano

Znaczy to nie moje pierwsze konto i pewnie nie ostatnie B) Spersa miałem i jakoś szału na mnie nie zrobił, grałem pare razy jadzią i powiem, że fajnie spamuje a i hulldown można na niej robić. Czyli mówicie, że wykorzystać okazję i zakupić sobie to cacko? A i t34miałem jest bardzo dobry jednak cena nie ta... :)

Opublikowano

Znaczy to nie moje pierwsze konto i pewnie nie ostatnie B) Spersa miałem i jakoś szału na mnie nie zrobił, grałem pare razy jadzią i powiem, że fajnie spamuje a i hulldown można na niej robić. Czyli mówicie, że wykorzystać okazję i zakupić sobie to cacko? A i t34miałem jest bardzo dobry jednak cena nie ta... :)

Jak Ci pasuje to kup puki okazja jest tylko nie lam na nim k? mam nadzieje że nim potrafisz grać i nie bd utrudniał innym gry.

Sig.png

Opublikowano

opinie sa rozne ... premium konto to szybszy exp i szybsza kasa ...

premium tank to lepsza kasa .... tylko.... sredni zarobek na t34 czy lowe bez premki to ok 40k sreberek, oczywiscie trafia sie bitwy ze zarobisz 80 ale beda tez takie ze i na minus wyjdziesz ;)

jagdtig 8.8 to dosc speyficzny czołg i dla niedoswiadczonego gracza raczej kiepski wybor ,

kupowanie czołgu premium 5 tieru dla zarobku to kiepski pomysl bo kw1 , stug , czy elcamx zarobia tyle samo

lepiej kupic premium arte francuska lub fcm36pak40 ( maszynki do klepania fragow ) ktore podobnie zarabiaja

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

opinie sa rozne ... premium konto to szybszy exp i szybsza kasa ...

premium tank to lepsza kasa .... tylko.... sredni zarobek na t34 czy lowe bez premki to ok 40k sreberek, oczywiscie trafia sie bitwy ze zarobisz 80 ale beda tez takie ze i na minus wyjdziesz ;)

jagdtig 8.8 to dosc speyficzny czołg i dla niedoswiadczonego gracza raczej kiepski wybor ,

kupowanie czołgu premium 5 tieru dla zarobku to kiepski pomysl bo kw1 , stug , czy elcamx zarobia tyle samo

lepiej kupic premium arte francuska lub fcm36pak40 ( maszynki do klepania fragow ) ktore podobnie zarabiaja

nie zupełnie z zarabianiem, ale z jadzią się zgodzę. Ale lepiej kupić Premium tanka VIII niż Premkę bo premka minie a tank nie..

Sig.png

Opublikowano

No i dobra, wiadomo na początku nie bedę pro elo :D trzeba załogę wyszkolić ale spoko Wiktor, postaram się dla Ciebie grać bardzo dobrze :)

Dziękuję za posty i zainteresowanie się tematem :)

Opublikowano

looz tylko mała rada nie pisz na początku gry "kto pl?" lub "siema" k? bo to wkurza ludzi..

Niech nie pisze nic tylko gra.

Ew. może napisać gdy go arta oneshotnie: fucking arty :D

Opublikowano

Ja tam zawsze pisze "siema" "kto pl" i wyzywam ludzi, to źle? A tak serio, to już temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...