Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Nagły spadek fps

MMichuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od czasu ostatniej aktualizacji mam straszny spadek FPS w grze zawsze miałem tak koło 60 na lini a teraz mam ledwie 10. Co może być za to odpowiedzialne? Mój komp:

Ram : 2GB

Procesor : 2.4 Ghz

Karta Graficzna : Ati RAdeon HD 3800 Series

Opublikowano

Wyłącz dźwięk w opcjach,wiem może to dziwnie brzmi ale koledze pomaga(nie ma zadobrego komputera ) ze skypem ma 25 fps,30fps a jak wyłaczy dźwięk to mu skacze do 35fps +

Ja też nie mam zadobrego kompa to jak mam odpalonych kilka programów i mam coś koło 25 fps+ to wyłaczam dzwiek i mi wskakuje do 40 fps + , może wydawać sie dziwne ale to działa .

Opublikowano

a czy tylko tnie co jakiś moment czy cały czas ? haha ja mam laptopa i podczas grania w lola mam jakieś 20 fps xD które utrzymują się.

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

ustaw grafike na niski/b.niski , sciagni GB3 , wylacz dziwek za pomoca zaznaczenia w zakladce "dzwiek" okienka [bardzo pomaga] oraz wylacz animacje to jest chyba w "wiecej opcji " ale nie jestem do konca pewien

Opublikowano

Do końca nie wiem :) A może spróbuj ograniczyć fpsy do 30 ? :) na starym kompie mi to pomogło :) albo formacik :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...