Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help przy odpalaniu gtaIV

hali93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mam zrobić wyskakuje mi ten błąd jak włanczam GtaIV TEXP70 Unable to create depth render target - Please re-install DirectX and/or install the latest videocard driver. Prosze o szybka odp daje +++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po pierwsze proszę cię zmniejsz tą czcionkę. :X A po drugie angielskiego się nie uczyłeś? Musisz zainstalować najnowszego directa.

Mam najnowszego :) 11

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poco zakladasz tu temat? dla spamu . masz tlumacz google. Gdyby byl jakies inne znaki to bym zrozumial ale tak to tylko spam na forum jest

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

poco zakladasz tu temat? dla spamu . masz tlumacz google. Gdyby byl jakies inne znaki to bym zrozumial ale tak to tylko spam na forum jest

Spam to jest bardziej to co ty napisałeś :)

Szuka pomocy to ją dostaje.

Po to tu jestem żeby pomóc.

Można zamknąć?

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

coś nie moge tego zrobić nadal prosze o pomoc :)

Zajrzyj do działu komputery.

I potem do spisu i tam będzie na bank (a jeżeli nie to napisz temat) jak aktualizować strowniki

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...