Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w klanie można zarabiać złoto?

xPuchatek2k

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy w klanie mo?na zarabia? z?oto?

• Tak
      17
    • Nie
      2
    • Nie wiem....
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można zarabiać, ale tylko w DOBRYM klanie. W klanie gdzie max tier to VIII lub IX to nie ma co się łudzić. Dzisiejszy dobry klan, albo inaczej, taki co ma szanse na zarabianie golda to taki w którym każdy klanowicz posiada PRZYNAJMNIEJ 3x X tier.

Gold pochodzi z przejętych prowincji na mapach klanowych. Stawki wypłacane są co 24h i zależą od posiadanych prowincji, od 80 golda do chyba nawet 2500. (jak się mylę w ilości golda to piszcie niżej to poprawie)

Opublikowano

Można zarabiać, ale tylko w DOBRYM klanie. W klanie gdzie max tier to VIII lub IX to nie ma co się łudzić. Dzisiejszy dobry klan, albo inaczej, taki co ma szanse na zarabianie golda to taki w którym każdy klanowicz posiada PRZYNAJMNIEJ 3x X tier.

Gold pochodzi z przejętych prowincji na mapach klanowych. Stawki wypłacane są co 24h i zależą od posiadanych prowincji, od 80 golda do chyba nawet 2500. (jak się mylę w ilości golda to piszcie niżej to poprawie)

Dodam iż nie wypłacają każdemu tylko tym co walczą , czyli najlepszym .

Co 24 h i trafia to na konto klanu .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Z tego co kiedyś widziałem, za pewną prowincje możnabyło dostać 24golda/dzień, tak a propo ;)

Opublikowano

@up Ale przeważnie jest tak, że właśnie gracze posiadający pare X jednak musieli już się czegoś nauczyć aby do tych 10t dojść. Są oczywiście inne przypadki ale nieliczne.

Opublikowano

Pozatym zawsze X jest lepsza niż IX. Ma więcej hp, pancerza... Czasem jest szybsza lub znacznie przewyższa poprzednika. Popatrz na klany, które mają prowincje i zobacz czy oni wystawiają co innego niż X ? No przepraszam, czasem VIII. Arty ^^

Opublikowano

Jestem VCLem w klanie w którym już jedna 10 to minimum. Większość ma kilka. Chodzi mi o to że dużo jest osób które biją 10 na pałę, jedna za drugą. Jak już wbiją to stoi i się kurzy a oni nabijają następną. W takim przypadku gracz tylko z 9 ma lepsze ogranie tym czołgiem niż taki co ma kilka dych.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...