Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] jaki strona www do prezentcji szkoły Jezykowej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie w związku z tym jaka najlepsza strona www ( darmowa w pełni ) z tego linku http://www.mpcforum.pl/topic/449695-tut-lista-darmowych-hostingowdomen/ była by najlepsza i łatwa do obsługi :)

Moim zamiarem jest zrobienie prezentacji szkoły językowej, na której mogła by być możliwość ;

- Możliwość Rejestracji

- Możliwość zrobienia paru zakładek

- Najlepiej dodawania własnego tła

- I wszystko co na taką strone może się przydać

Jestem początkujący w tym wiec prosił bym o jakąś stronkę którą bym łatwo ogarnoł, poszukuje stronki w pełni darmowej ( być może ta stronka będzie próbna ), proszę nie wysyłać mi linków do żadnych forum itp;p nie chcę żadnego forum, chciał bym zrobić w pełni przejrzystą stronkę prosta do edycji, ktoś jest w stanie uiścić w poniższych postach rąbek informacji :) ?

Edit:

Jeśli była by taka możliwość to że by na stronce była jeszcze

- Możliwość miejsca do dyskusji ogólnej

- kontakt z prowadząca zajecia ( pytanie do nauczyciela gdzie pisze sie takie na stronie a ono przekierowuje go np na emalia nauczyciela )

-

Opublikowano

Zainstalowanie i przygotowanie do pracy CMS wymaga jedynie klienta FTP i umiejętności posługiwania się cPanelem/DirectAdmin - każdy takie posiada. ;)

Opublikowano

Jeśli chłopak nic nie ogarnia, może być mu ciężko. Ewentualnie vgh.pl - taki jakby generatorek stronek.

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

Opublikowano

więc zadnego programu nie potrzebuje;p a co do tych kursów www. przydatne sa ? Myśle ze to bedzie stronka próbna wiec po próbuje troszkę na niej :)

Opublikowano

Hmm jak chcesz dobrą stronke to pisz na email: [email protected]

Zrobie to za free bo to kwestia 15minut, reszte myśle że ogarniesz.

Jeżeli chodzi o WP to ja bym polecił PyroCMS m, bardzo łatwy w obsłudze, ale każdy ma swój gust :)

Pozdrawiam barciol123 !

gra.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...