Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Toyota MR2 i Toyota Supra

Borkosix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Mam mianowicie dylemat bo chce żeby te auta były jak najlepsze i sobie dawały rade w poszczególnych klasach więc proszę o to żebyście napisali do jakich klas ich robic ;*

borkosix.png
Opublikowano

Mr2 mam zrobiona w klasie B na overall chyba 598 i rzadko kiedy przegram, chyba ze trafie na piepszonego hacka, a tak ma atomowe nitro i przyspieszenie, skreca rownie zajebiscie :D Możesz ja również zrobić w klasie C, bo generalnie jest mega, ale do B mimo wszystko wybrałbym mr2.

Jeżeli chodzi o supre, to ja ją bd mam raczej z sentymentu, gdyz jakas mega nie jest ;c Ale supra to supra warto ją mieć :P

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Nie nie, supre Ci ciężko bd zrobić do A, same ultraki bys musiał wsadzic, a i tak bardzo trudno bd coś tam zdziałać ;c Sciągnij silnik i bd miał wtedy idealny overall ( 499 ) do c ( mówie o tej suprze za free co dawali za te 750k like ) Skręca nieźle, ale gorzej z przyspieszeniem i top speed, ale dużo łatwiej bd Ci nią wygrać w C niż w A.

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...