Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot do wbijania lvla + ip

kamos1602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na forum w dziale tutoriali dostępny jest darmowy TTBOT do wbijania referali. Na wstępie chciałem dodać, że nie zależy mi w zabawie w jakieś refki dla marnych 975rp. Chciałem zapytać czy da się tak skonfigurować tego bota, żeby pozostawiony np. na noc na koncie wyższym niż 10 lvl wbijał dla mnie lvl + ip? Pytam, bo bota jak na razie jeszcze nie ściągałem i nie wiem jak on działa. Pozdrawiam

@EDIT ... i czy to grozi banem na tym koncie?

Novum.png

Opublikowano

Ok, a jeszcze jedno pytanko:

Jakie ten bot rozgrywa gry? co-op vs ai - beginner na twisted treeline? Czy coś innego?

Novum.png

Opublikowano

dokladnie. odpalasz bota i masz opcje jaki ma byc mecz summoners, 3x3 czy domonion. z doswiadczenia dodam ze summonersy i 3on3 nie warte sa zachodu bo boty nie umia skonczyc meczu. kiedys 2h ponad mi gralo na sr i nawet wiezy nie pchnelo:) only dominion dobrze dziala. i fakt bot afczy w krzakach, poruszajac sie czasami nzeby nie wywalilo afk...

Opublikowano

Ale ludzie jak będą mnie reportować za afk to może się to skończyć banem na kilka dni? Bo chciałem na tym postawić swoje main konto na tym bocie...

Novum.png

Opublikowano

Aha, ale skoro ja będę afkował to będzie 2v3 i zawsze będzie przegrana i malutko tych pktów. W każdym razie dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia

Novum.png

Opublikowano

Aha, ale skoro ja będę afkował to będzie 2v3 i zawsze będzie przegrana i malutko tych pktów. W każdym razie dzięki za odpowiedzi. Temat do zamknięcia

jeszcze sie wypowiem .

widziałem jak ktoś na mpc wrzucał takiego bocika to miał on ok 70% albo i wiecej winów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...