Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pukawka vs. Versus vs. Pixelteam

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

• Pukawka
      13
    • Pixelteam
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pukawki nie miałem lecz jest dobry, pixelteam z tego co słyszałem najgorszy jaki może być. Liczę na +.

Opublikowano

Pukawka, nie kojarzę pixelteam więc nie mogę skomentować :)

Pukawka dobrze się prezentuje przy serwerach CounterStrike, serwera do minecrafta nie miałem okazji kupić ale wszystko łatwo się tam ustawia itp.

Polecam :)

Opublikowano

Zdecydowanie PixelTeam.

-Bardzo tanie serwery.

-24h Support (Bardzo mi pomogli w wielu kwestiach)

-Darmowy serwer Mumble

-Darmowa strona WWW

-10 zł za Dedykowany Adres IP (np. Crafting.pl)

341632-pawico234

Opublikowano

Sprawdź też naszą ofertę na CraftHost.pl. Możliwe jest przygotowanie indywidualnego pakietu dobranego pod konkretne potrzeby klienta. Mamy ciekawe promocje, darmowe 24 godzinne serwery testowe, wydajny sprzęt.

Opublikowano

Sprawdź też naszą ofertę na CraftHost.pl. Możliwe jest przygotowanie indywidualnego pakietu dobranego pod konkretne potrzeby klienta. Mamy ciekawe promocje, darmowe 24 godzinne serwery testowe, wydajny sprzęt.

U was z tego co widziałem jest możliwość kupienia maxymalnie 40 slotowego serwera Jednak chciałbym minimum 70 - 100 Slotów ;)

Opublikowano

Pukawka też oferuje tylko 40 slotów ale wystarczy że napiszesz im że chcesz zakupić więcej slotów np. 100 to nie ma problemu.

Mają też do kupna Maszynę za 100zł 5 GB ram i za 200 zł 10 GB ram :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz postawić server 100 slotów to polecam pukawka.pl

Minecraft ECO Cloud 100 zł miesięcznie

5gb ram

7gb ssd na Minecraft

+ 200gb hdd na Ts3 / www / forum i co tam jeszcze chcesz :)

Sam posiadam ( ponad miesiąc ) taki server i znakomicie się spisuje. Jeszcze nie miałem z nim problemy, że coś padło, nie działalo, nie mogłem dodać.

Posiadam drugi na CraftServe to ciągle są z nim problemy....

2w6ic6t.png

Opublikowano

Pukawka lepsza i to o 555 razy mało lagów itp. A Pixelteam to same lagi gorszego hostu chyba nie ma

Opublikowano

Pukawka zdecydowanie lepsza, nie ma co nawet porówywać. Przy serwerach kameralnych poniżej 50 slotów jak marzenie. Ale jeśli chcesz zrobić serwer 100 slotów to zdanie moje jest takie: Nie kupuj z Pukawki ani z innego hostingu minecraftowych serwerów. Wynajmij maszyne na ovh i na tym jedź. Ceny? Nie ma tragedii. Serwer 16 gb 160 zł. Serwer streetcraft na którym jestem ma maszyne z ovh i 0 lagów a szczytowo 400-500 graczy na 4 serwerach :) Jak wykupisz tę za 160 będziesz miał możliwość zwiększenia slotów, stawiania co Ci się będzie chciało. Ale rób co chcesz :)

708121422388637873334.png

Opublikowano

Miałem serwer opłacany przez pixelteam 16GB RAM Obsydian.

Przy 20 pluginach i 10/100 serwer się zawieszał. Kontaktu brak.

Bierz pukawkę. ;)

Obsidian u nich ma 6GB ram...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...