Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod na Toyote Supre! Ważny tylko do 17 maja :)

duchu2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim! Do 17 maja ważny jest kod który zaraz podam na toyote supre :)

HJVF-9N69-HUSU-LMH3 <------ Kod

Licze że pomogłem i na lajki :).

Opublikowano

Ja pierdole niech to jeszcze 50 osób wrzuci !

Człowieku ogarnij nasrane juz jest tymi tematami z suprą, rusz dupe i forum przejrzyj, a nie rob syfu.

Lajki za wszelką cenę, do przedszkola kurwa ! Nie licz na lajki tylko na to, że wkurwisz jeszcze więcej osób m.in. mnie, sorry za spam, ale kurwica bierze !!!

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Znikaj duchu i nie pierdol :D Jaki kurwa sknerus debilu? Chcesz nabijac like za wszelką cenę to idz gdzie indziej i nie rob syfu...Chyba po to kurwa SsKoRpIoN zrobił ten temat wczoraj, żeby kurwa wszyscy wiedzieli o tym, a Ty pierdolisz znowu o tym kodzie i tym bardziej po to jest na głównej a nie w jakimś dziale, żeby był bardziej widoczny, więc zamknij już ryj, bo jesteś coraz bardziej żałosny ! Jak masz kurwa jakiś problem to mi napisz na priv, a nie rob z siebie jeszcze wiekszego debila. Chcesz pomagac to zapierdalaj do CARITASU, a nie dzialaj ludziom na nerwy...

DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...