Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin HP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to modyfikacja a nie plugin, nazywa się Damage Indicators, nie wiem czy da się go wgrać aby działał na serwerze ale wątpię :) Chyba że na BukkitForge, ale wtedy każdy musiał by pobierać paczkę modyfikacji :)

Opublikowano

Jest to modyfikacja a nie plugin, nazywa się Damage Indicators, nie wiem czy da się go wgrać aby działał na serwerze ale wątpię :) Chyba że na BukkitForge, ale wtedy każdy musiał by pobierać paczkę modyfikacji :)

Widzialem to na 1 z serwerów Bukkit i nie pobierałem żadnych modyfikacjii

Opublikowano

Możliwe ,że to jakiś autorski plugin :P Podaj IP serwera .

Dawno bylo... Nie pamiętam IP.

Ciężko taki plugin byłoby napisać? ( mniejwiecej koszt :P..) ?

Opublikowano

Oni tam używają modyfikacji, a jak ona się nazywała nie pamiętam, poszukaj w liście modyfikacji ... Bo to na 100% nie jest Plugin !

Opublikowano

Oni tam używają modyfikacji, a jak ona się nazywała nie pamiętam, poszukaj w liście modyfikacji ... Bo to na 100% nie jest Plugin !

Jest ! Plugin HelthBar, wgrywasz (musisz mieć vault) resetujesz serwer (reload nie zawsze dziala) i już widzisz serduszka nad nickami graczy! :)

Opublikowano

@UP ... Bez komentarza... Czytaj temat zanim coś napiszesz.

To co widać na ss`ie to ewidentnie modyfikacja. Jak to potwierdzić? Serwer nie może wysyłać do gracza textur a w texturach mc nie ma żadnego szarego paska ani niebieskich takich... Wiesz o co chodzi :) Więc pewnie ten serwer posiada własny launcher na którym to jest. Nie ma możliwości utworzenia takiego pluginu.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...