Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nergal

Ukinar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej grać Nergalem (lub coś z magią ziemi) na początku używasz trzęsienie ziemii+ używasz tanich jednostek (max 4)

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Też mam problem z pokonaniem Nergala właśnie. Mam niby w miarę ułożony set Garanta i po prostu nie daje rady. Jakie stworzenia, zaklęcia i łuty dawać, by go załatwić? Mam jeszcze Beliasa, który ma spele pod ciemność. Może nim grać?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja próbowałem przystanią, nekro i inferno. Którąś z tych talii go pokonałem, bo jak się wysypał to wpadł mi armagedon, lecz on ma tych stworów za dużo!

Opublikowano

Może zmienisz taktykę? Zamiast skupiać się na obronie i eliminowaniu jego potworów postaraj się atakować go swoimi stworami jak tylko możesz. Nie martw się bardzo o zdrowie swojego bohatera bo to zwykle ,,surowce". To że posiadasz 1 życia nie oznacza że przegrałeś. Zakup dodatkowe karty, pozmieniaj trochę talie i do dzieła.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Może zmienisz taktykę? Zamiast skupiać się na obronie i eliminowaniu jego potworów postaraj się atakować go swoimi stworami jak tylko możesz. Nie martw się bardzo o zdrowie swojego bohatera bo to zwykle ,,surowce". To że posiadasz 1 życia nie oznacza że przegrałeś. Zakup dodatkowe karty, pozmieniaj trochę talie i do dzieła.

Ahaś. Już jeden taki był z twierdzy, który miał przewagę na planszy i 1 hp, a ja w łapie ołtarz zniszczenia, ale to inna historia xD.

To głównie chodzi o to, że on wszystko zawsze wcześniej wyrzuca i ma prawie zawsze dobre karty w ręce, zawsze czymś zkontruje, a ja mam gówno w talii i ogólnie w kartach. Nie bardzo mam pojęcie, jak go po prostu podejść, może po prostu kupie zestaw bohaterski i spróbuje podejść jakimś innym herosem? Jak wy myślicie? Bo mam garanta, który ma Raczej takie karty, które powinien mieć (Dzięki niemu dobiłem to 500 elo ;)), z zestawów posiłków wylatuje mi prawie zawsze szmelc, i prawie zawsze na inną frakcję.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Bohaterzy z magią ziemi .

Używasz tarcze ziemi x 4 i czekasz na rój insektów a przeciwnik całą ręke wyłoży i bum.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja go pokonalem inferno ! Podstawowym bohaterem. Po prostu wpadl mi siewca zaglady i taki skill co zadaje 10 dmg wszystki ( nie pamietam jak sie nazywa ) a potem on juz nie mial kart.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Pokonałem go z łatwością talią Świątyni, lub jak kto woli, to można Przystani, byleby bohater miał możliwość castowania spelli wodnych/lodowych.

Bierzesz kilku blokerów, dużo spelli do decka i coś z dmg, do tego dopałki na spellach i wydarzeniach, Nergal powinien paść w 10 turze, jak się tego nie zrobi do tego momentu, to rozwali was swoimi spellami (Ma 10 pieczęci śmierci) oraz infekcją.

Opublikowano

Inferno najlepiej, lut ktorym wybierasz spelle z tali; bierzesz kule ognia i jedziesz ;D

Co to jest za karta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...