Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc napisałem questa do Areny PvP ( NO-DUNGEON ) jeśli wiecie co to jest czyli bez dungeonu. wszystko pięknie jeśli 2 gmów wejdzie na arene pvp to może normalnie pvp dawać itd bić się i wogule ale jeśli 2 graczy będzie chciało wejść na arene pvp to od razu wyrzuci ich do m1 po przeniesieniu na arene. quest itd sprawuje się świetnie jeśli jest to 2 gmów.

co mogę zrobić aby graczy od razu po teleportacji nie wyrzucało?

z góry dzięki za pomoc daje like i 5 do profilu jeśli twoja pomoc mi pomoże.

yirumi

69sf.png

Opublikowano

Quest areny już jest dostępny na forum. Radzę ci pobrać tego i edytować go.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

hmm tak tylko że ja tu mam inny problem ja się pytam jak zrobić żeby nie wywalało z mapy graczy a więc za takie odp powinieneś warna dostać. bo to nie jest dot. mojego tematu tylko nabijanie sobie postów....

69sf.png

Opublikowano

musisz dac wycinek questa , albo caly quest zebym mogl to zobaczyc bo ogolnie takiego questa nepisalem wiec niemialem tego typu problemu co nieznaczy ze niemoge pomoc :)

Opublikowano

Pomogło? Bo jeśli nie to będziemy dalej szukać przyczyny. Wydaje mi się jednak że to wina ID.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...